Czyli jak z zdezelowanego wiosła zrobić całkiem przyjemną gitarkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ma gryf gitara krzywy to chuja zrobi...
Macie ode mnie jeszcze jeden filmik tego typa, tylko tym razem jak robi replikę frankenstrata.
Za pokazywanie leniwym i kwękającym sadolom, że można ruszyć dupę, zrobić coś fajnego i podzielić się tym ze światem - zawsze zimny browar!
dla końcówki piwello
@up. a wymiana całej elektroniki i mostka to chuj?
Za wymianę progów i łatanie kilku rys w pudle-koleś krzyknął "czysta"zł.Oczywiscie,ze sie zgadzam-mimo ,ze 300 zł to mój 13 -letni Stamar nie jest nawet wart,ale sami wiecie-sentyment,wspomnienia,młodość...
nanab napisał/a:
wow pomalował na nowo gitarę, niemozliwe!
Ty to byś pewnie nie wiedział gdzie założyć struny, więc morda w kubeł
@3UP, faktycznie odkręceni 4 śrubek to wielki wyczyn.
@UP, twoja stara więc morda w kubeł
@UP, twoja stara więc morda w kubeł
Koszt produkcji przekroczył wartość gitary...
Ale jak się gra na headzie i pace za kilka ładnych tysi to nie dziwne że gada jak należy
Ale jak się gra na headzie i pace za kilka ładnych tysi to nie dziwne że gada jak należy
@up
Dokladnie
70% brzmienia gitary to.... wzmacniacz! Nawet najwiekszy szrot ze sklejki byle by stroil, z aktywnym EMG i podlaczony do powiedzmy Mesy DR czy innego Uberschalla w odpowiednich rekach zabrzmi jak super-duper zawodowy sprzet.
Mam 4 wiosla obecnie, z roznych polek cenowych, a mialem jeszcze wiecej, mam pojecie troche co mowie .
Dokladnie
70% brzmienia gitary to.... wzmacniacz! Nawet najwiekszy szrot ze sklejki byle by stroil, z aktywnym EMG i podlaczony do powiedzmy Mesy DR czy innego Uberschalla w odpowiednich rekach zabrzmi jak super-duper zawodowy sprzet.
Mam 4 wiosla obecnie, z roznych polek cenowych, a mialem jeszcze wiecej, mam pojecie troche co mowie .
stalowyszczur napisał/a:
@up
Dokladnie
Prawda! Zainwestowałem swego czasu w pakę i główkę marszałka. Każdy znajomy ktory wpadł ze swoją gitarą był zachwycony ile można wykręcić kopa z czasem byle jakiej ręcznej robótki.
stalowyszczur napisał/a:
@up
Dokladnie
Ciekaw jestem jak taki szrot zagra na jakimś budżetowym gównie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów