Film pochodzi z kanału Częstochowskiego napinacza rowerowego. Początek to kilka jego bólów du*y - akcja z panem odpoczywającym sobie na jezdni po ciężkim dniu imprezowania od 2:10
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pewnie podjechał do tego leżącego tylko z tego powodu, że leżał na "jego" ścieżce rowerowej.
Na przejściu się schodzi, ale niewielu z was jest na tyle rozgarniętych żeby zauważyć że on nie przejeżdża przez przejścia tylko przez przejazdy.
Nic nie zmienia tego że koleś na rowerze to atencyjna kurwa, myśli że z kamerką na czole może odpierdolić każdą maniane, osobiści liczę na to że kiedyś dostanie wpierdol on kolesia któremu zawadzi lusterko czy wyjedzie mu pod koła
Nic nie zmienia tego że koleś na rowerze to atencyjna kurwa, myśli że z kamerką na czole może odpierdolić każdą maniane, osobiści liczę na to że kiedyś dostanie wpierdol on kolesia któremu zawadzi lusterko czy wyjedzie mu pod koła
Nie lubie tych skurwieli na rowerach, niektórzy są ogarnięci ale jak zawsze jest jakiś % pierdolniętych ludzi którzy myślą że jak jedzie rowerem to wszystko mu wolno. Ostatnio wjeżdżam na rondo gdzie były dwa pasy, wleciałem na zewnętrzny jako że jechałem wcześniej prawym pasem, a ten skurwiel leciał po wewnętrznym, gdy byłem na zew. nawet sie chuj nie spojrzał wystawił tą jebaną rękę i od razu zaczął skręcać, na pewno mnie widział bo się mocno zdziwił jak nie ustąpiłem mu miejsca, no i jak zwykle wielkie oburzenie. Powiedziałem grzecznie żeby spierdalał bo zajebie mu w cytryne. Chuje i tyle.
Nie próbuj tego zjebie w Wawie bo juz paru skończyło na ostrym dyżurze. Wiadukt nad WKD na Łopuszańskiej jest zabójczy dla pedalarzy. Tam mam 4 załatwionych.
Kurde cały czas jeździ koło tego lewiatana:D Przecież dobrze wie, że tam non stop ktoś zajeżdża i odjeżdża Masakryczny C-bool:D
Tylko chujek nie wie chyba, że o kulturze kierowcy, czy to auta czy roweru, świadczy też to, że innym czasem trzeba ustąpić mimo tego, że ma się pierwszeństwo (np. wyjazd z parkingu), ale dla tego wała coś takiego jak kultura na drodze nie istnieje, liczy się tylko JA i jego rower i obcisłe pedalskie gacie.
Taki mądry a przejeżdża przez przejścia. Chuj mu w dupę za hipokryzje. Sam potrąciłem na motorze takiego debila jak on i oczywiscie jego wina ze wjechał na pasy z za budynku. A potem płacz bo c nie ma i sciągał z niego komornik za szkody
Zwykły prowokator i faktycznie napinacz. ludzie potrafią być bardzo ograniczeni i zjebani. Sam jestem kierowcą, pieszym, rowerzystą i lubię motocykle (choć nie jeźdżę). Dlatego nie rozumiem tych wszystkich akcji "jednych przeciw drugim", pieszych wskakujących na przejścia jak do basenu, kierowców jeżdżących jakgdyby nigdy nie wysiadali z samochodu i nie byli pieszymi i w końcu rowerzystów którzy mają jakąś chorą potrzebe pokazania że są kierownikami chodników i że choćby przechodząc przez most nie mogę słuchać muzyki i muszę obracać glowę co chwilę by nie spowolnić rowerzysty wykonującego przejazd życia.
Bądźmy ludźmi.....
Bądźmy ludźmi.....
0:10 - słychać uderzenie o lusterko w samochodzie - mandat + zwrot kosztów napraw choćby lakieru (naprawa lusterka potrafi polecieć nawet do ponad 1000 zł więc...)
0:25 - przeklinanie w miejscu publicznym - 50 zł mandatu
1:40 - przejazd po strefie jezdni wyłączonej z ruchu - do 200 zł mandatu
1:58 - przejazd rowerem przez przejście dla pieszych - 200 zł mandatu
2:08 - niebezpieczny manewr na drodze + przejazd po podwójnej linii ciągłej - do 400 zł mandatu
z tego filmiku skarb państwa spokojnie mógłby zarobić ponad 500 zł MINIMUM
0:25 - przeklinanie w miejscu publicznym - 50 zł mandatu
1:40 - przejazd po strefie jezdni wyłączonej z ruchu - do 200 zł mandatu
1:58 - przejazd rowerem przez przejście dla pieszych - 200 zł mandatu
2:08 - niebezpieczny manewr na drodze + przejazd po podwójnej linii ciągłej - do 400 zł mandatu
z tego filmiku skarb państwa spokojnie mógłby zarobić ponad 500 zł MINIMUM
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów