Prawda w oczy kole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Co jak co, ale jak nie widzicie jak nas ruchają na całym świecie to ostatnio znakomity przykład dał Obama.
Co zrobil??
Na Sadolu powinni wprowadzić jakieś ograniczenie wiekowe. Definitywnie!
Wejdzie kurwa taki, w profilu podane 23 lata, 0 piw od 2 lat, 1 post i kurwa ztrollował stronę komentarzy swym jakże zajebistym postem.
Kupujcie dzieciakom rowerki na komunie a nie komputery z dostępem do neta to może coś się zmieni!
Wejdzie kurwa taki, w profilu podane 23 lata, 0 piw od 2 lat, 1 post i kurwa ztrollował stronę komentarzy swym jakże zajebistym postem.
Kupujcie dzieciakom rowerki na komunie a nie komputery z dostępem do neta to może coś się zmieni!
Po przeczytaniu komenta P. Cymbała Luktech postanowiłem założyć konto z kilku powodów, choć głównym jest wyżycie sie na jakimś gimbadeklu
Po 1 primo, to, że jesteś elo super zajebongo wśród swoich gimba kumpli to nie znaczy, że w internecie będziesz tak samo cool wrooooooong jesteś jakąś intelektualna wydmuszką z IQ na poziomie powietrza.
Po 2 primo, widać ciebie na lekcjach J. Polskiego brano jako ostatniego i widać, że czytanie ze zrozumieniem to jak w naszej kadrze smak zwycięstwa. Nigdy go nie poznasz.
Po 3 primo ultimo, spierdalaj robić lekcje na jutro do szkoły a nie udzielasz sie tam gdzie nie masz pojęcia co robić.
wszystkie wyrazy typu cie, ciebie specjalnie napisałem z małej litery przez brak szacunku dla takiego wytworu gimnazjum.
Co do filmiku ukazuje pięknie jacy Angole są wpatrzeni w swoja "zajebistość". Jak to sie mawia Cudze widzą pod stodoła a swojego pod nosem nie widzą... czy jakoś tak.
Dziękuje i żegnam ozięble
Po 1 primo, to, że jesteś elo super zajebongo wśród swoich gimba kumpli to nie znaczy, że w internecie będziesz tak samo cool wrooooooong jesteś jakąś intelektualna wydmuszką z IQ na poziomie powietrza.
Po 2 primo, widać ciebie na lekcjach J. Polskiego brano jako ostatniego i widać, że czytanie ze zrozumieniem to jak w naszej kadrze smak zwycięstwa. Nigdy go nie poznasz.
Po 3 primo ultimo, spierdalaj robić lekcje na jutro do szkoły a nie udzielasz sie tam gdzie nie masz pojęcia co robić.
wszystkie wyrazy typu cie, ciebie specjalnie napisałem z małej litery przez brak szacunku dla takiego wytworu gimnazjum.
Co do filmiku ukazuje pięknie jacy Angole są wpatrzeni w swoja "zajebistość". Jak to sie mawia Cudze widzą pod stodoła a swojego pod nosem nie widzą... czy jakoś tak.
Dziękuje i żegnam ozięble
Tak to już jest z naszym światem. Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swojej dupie nie dostrzegasz...
Typka z ostatniego zdjęcia(skok wzwyż),to nasza reprezentantka :]
fakt w kazdym kraju sa zjeby i zjeby, wszedzie jest tak naprawde niebezpiecznie gdzie Cie nie znaja( czase wystarczy byc z innej ulicy miasta itp. i ludzie reaguja podobnie) ale ten filmik jak dla mnie slaby bo nie pokazuje nic co mogloby byc porownywalne do tego co puscilo bbc, bo ten film to wyglada jak wycinek z tej rozpierdolki co psy zajebaly czarnucha, bo co do organizacji sportowych to raczej nie maja wiekszych problemow.
Dilb napisał/a:
Kogoś od cymbała wyzywasz (w sumie słusznie) a sam cymbał jesteś
primo, secundo, tertio ! Kurwa!
olosz napisał/a:
Kogoś od cymbała wyzywasz (w sumie słusznie) a sam cymbał jesteś
primo, secundo, tertio ! Kurwa!
oj tam, on nie popełnił błędu, po prostu cytuje mistrza Ferdynanda K.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów