Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Profesjonalizm tego gościa wygląda tak, że przestawia swoją interpretację tych wydarzeń.
Przykład: gość pokazuje oblanie kwasem tych Brytyjek, tak jakby im się nic nie stało, pikuś - to co pokazał Max to hardkorowe blizny a one to lajcik nic im nie jest.
Przykłąd 2: Fakt że goście byli muzułmanami, jest bardzo istotny - bo to że zdarza się 5 przypadków nie-muzułmańskich nie zmienia faktu, że kozojebcy nie szanują kobiet a tym bardziej innego wyznania i oblewanie kwasem jest u nich częste. Więc tak ma to znaczenie żebyli kozojebcami.
Max może miał jakąś wpadkę ale bez przesady.
Fakt jest tylko jeden: KAŻDY radykalizm JEST ZŁY!
Muzułmanie (wg. multikulti) to nie są mili panowie robiący ludziom dobre kebaby i uśmiechający się do wszystkich
ALE
Muzułmanie (wg. ultraprawi) to też nie są żądni krwi kozojebcy którzy w jednej kieszeni noszą słoik z kwasem a w drugiej bombę.
I co najciekawsze to najwięcej do powiedzenia o muzułmanach mają ci, którzy z żadnym nie mieli nigdy styczności, a nawet nie potrafią odróżnić araba od indyjczyka
Nie ! Ten materiał wystawiłeś dla piw ! Ja jakbym chciał ich SKONFRONTOWAĆ to bym wysłał ten link do MMK na oficjalnym FB który max przegląda I tak pewnie już ktoś to 100x razy zrobił ale nie pierdol że chcesz ich Akurat tutaj skonfrontować.
Ps. Zmień swoje skonfrontować bo nie używamy caps locka
Kurwa Raczej chodziło mi o to że tutaj co drugi się podnieca MMK a on często pierdoli co nie raz udowodnił.
Lubię gościa, ale ten materiał mnie zaciekawił więc wrzuciłem.
Btw. Na chuj mi te piwa?
Płacą coś za każdy 1000?
Ps. To był shift i miał podkreślić to słowo bo podejrzewam zaraz jakiś idiota by się dojebał do mnie że jestem z TVN'u...
alanhawk, borisklinga, jackjack - gratuluje szczytu debilizmu. Filmik dodany 20min temu, trwający 11 minut, komentarze dodane po czasie po którym nawet nie zdążyli byście go obejrzeć.
Niech zgadnę - pewnie w innych tematach pisaliście że ludzie to debile, łykają wszystko jak im się poda i nawet nie wysłuchają drugiej strony, która zresztą ma na pewno rację?
co ty mi tu pierdolisz... powiem ci tyle ze nie tylko na sadolu wrzucaja filmiki, powiem ci lepiej widzialem juz to na jutubie
W sumie czekam teraz na odpowiedź Pana Mariusza M. Kolonko.
No tak, bo przedstawił relacje aż 2 osób, że tam jest bezpiecznie. Bo te kobiety wcale aż tak nie są poparzone, tylko troszkę mniej, więc nie ma o co szumu robić.
Kolesia zawiść zjada że jego "kolega" ze studiów ma sukces nie będąc marionetką tvnu ani polsatu i próbuje sobie lewactwo przygruchać i być ich niezależnym dziennikarzem, ale jest marną pizdą i mu nie wychodzi.
PS obejrzałem to z bólem do końca i koleś tak strasznie pierdoli, mam nadzieję, że Kolonko mu odpowie odpowiednio.
Redaktor naczelny naTemat.pl
Dziękuję, dobranoc.
( Gdybyś ktoś nie wiedział naTemat.pl to strona założona przez jednego z naczelnych lewicowych dziennikarzy w Polsce - nijakiego Tomasza Lisa ).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów