Link z ss: sadistic.pl/cala-prawda-o-sabatonie-vt153722.htm
Link z ss: sadistic.pl/cala-prawda-o-sabatonie-vt153722.htm
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ŻADNA KAPELA?!!
Użyj google, błagam...
Żadna licząca się na rynku. Żadna która mogła by przebić się z przesłaniem o polskich bohaterach. Jak i na polski jaki zagraniczny rynek.
Jeśli masz na myśli kapele Honor, to jeśli nawet by napisali nie wiem jak piękny tekst to muzycznie są w głębokiej dupie.
Niestety.
A co do opinii, że Polacy nie grają kawałków o swoich żołnierzach... ktoś tu się w piwnicy wychował chyba. Jest multum takich kawałków i multum kapel, które grają znacznie lepiej niż Sabaton, ale "prawdziwi patrioci" nigdy o nich nie słyszeli, bo to "nazistowskie zespoły".
Szron, skończ pierdolić jak nie masz pojęcia. A Forteca? A Horytnica? A Husaria? Akurat 2 pierwsze zjadają na śniadanie te skandynawskie gówno jakim jest sabaton.
Jak wyżej. Muzycznie te kapele Sabaton nie dorastają do pięt.
Inna sprawa teksty. Wiadomo że język polski to trudny i głęboki język, angielski to płytki rowek w obozie koncentracyjnym odprowadzający fekalia. A co za tym idzie do polskiego tekstu trudniej napisać dobrą muzykę.
A co za tym idzie do polskiego tekstu trudniej napisać dobrą muzykę.
Ja pierdole...........................................................................
W przyrodzie każdy martwi się o swoje stado, zapraszam do podstawówki jeśli nie ogarniasz takich prostych zagadnień.
Btw, przez takich ludzi jak ty francja sra teraz przed ciapatymi, niemcy zresztą są już blisko podobnego stanu.
Idź być populistą gdzie indziej.
Piękne i dosadne słowa, Antalor. Piwko.
Jak wyżej. Muzycznie te kapele Sabaton nie dorastają do pięt.
Inna sprawa teksty. Wiadomo że język polski to trudny i głęboki język, angielski to płytki rowek w obozie koncentracyjnym odprowadzający fekalia. A co za tym idzie do polskiego tekstu trudniej napisać dobrą muzykę.
I w czym sabaton jest niby od nich lepszy ha? Przesłuchaj "Elegię" Fortecy albo cały album "Historie walk wolności" Horytnicy. Pierdolisz Waćpan jak potłuczony.
Haha pozakładali sobie profile na portalu u Zuckerberga i sie lubią nawzajem
Niektórym patriotom poleciłbym zaczęcie od pisania poprawnie po polsku, nie używaniu zapożyczeń typu event, design czy user czy kupowaniu polskich produktów żeby wspierać polska gospodarkę. No ale cóż najłatwiejsze jest wirtualne nakurwianie ciapatych, wypisywanie swoich mądrości na portalach i "lubić to" u jakiegoś chciwego żydka. Chuj mnie strzela na taki widok, banda hipokrytów.
Brawo ten pan!
Mnie dodatkowo chuj strzela na widok ciągłego oglądania się na to, jak też obcokrajowcy nas widzą. Wszędzie tego pełno, aż nie chce mi się wierzyć, że jesteśmy - jako naród - tak zakompleksieni. Przy okazji wyjaśniłem fenomen tego Sabacośtam. Nie ma za co.
Ja pierdole...........................................................................
Nie pierdol tylko działaj. Zapodaj się tekstowo zatem, 'koleoo'.
Ja trzasnę tło a może ktoś inny dopierdoli temu czemuś facjatę Tekstową. Im never say Łaj not. << si polski język, który ma na usługach wszystkie języki świata. Monter skład? Sodole pokarzcie CYCE!
Pozdro, i do ranka, będziemy bić "baranka"?
Ta z ranka.
Dobra aziatycka "pętla". Ryżozwierze harpagany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów