Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chcę się wymądrzać, daleko mi do specjalisty od przepisów ruchu drogowego, ale widzę tu klasyczną próbę wyprzedania na skrzyżowaniu i jej skutki. Na jezdni w obrębie skrzyżowania jest linia ciągła, fakt, nieco wytarta, ale jest. Poza tym ewidentna wina motowaginy. Tak dla zasady.
Skrzyżowania tam żadnego nie ma.
Ten kierowca też do odstrzału, widzi że motopizda odbija w lewo to zamiast odbić w prawo nadal próbuje go ominąć z lewej
Ej kurwa Januszu, nie komentuj jak się na czymś nie znasz.
Chłopcze, dłużej jeżdżę samochodem niż Ty żyjesz i nie miałem żadnego wypadku, więc ten tego mam dość doświadczenia żeby oceniać innych.
I odpierdol się od mojego imienia
Pierwszy post pokazał zero wiedzy o prowadzeniu, drugi tylko utrwalił nas w świadomości, że jesteś debilem. Jakbyś nie wiedział, wypadek może się przydarzyć każdemu, a prowadząc prawidłowo, ostrożnie czy dobrze, zmniejszasz tylko nieskończenie prawdopodobieństwo wystąpienia kolizji. Chwalenie się brakiem kolizji pokazuje tylko, jakim młodym chłystkiem jesteś, lub zwyczajnie debilem.
Skrzyżowania tam żadnego nie ma.
Ej kurwa Januszu, nie komentuj jak się na czymś nie znasz.
Pierwszy post pokazał zero wiedzy o prowadzeniu, drugi tylko utrwalił nas w świadomości, że jesteś debilem. Jakbyś nie wiedział, wypadek może się przydarzyć każdemu, a prowadząc prawidłowo, ostrożnie czy dobrze, zmniejszasz tylko nieskończenie prawdopodobieństwo wystąpienia kolizji. Chwalenie się brakiem kolizji pokazuje tylko, jakim młodym chłystkiem jesteś, lub zwyczajnie debilem.
Za to ty masz wiedzę z Need for Speed
Jak ktoś zatrzymuje się na poboczu to się go omija.
Za to ty masz wiedzę z Need for Speed
Z czym tu się nie zgadzasz? Aż mnie zaciekawiłeś.
A może zwyczajnie jesteś za głupi, żeby czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie to może Cię olśni.
Pytanie jak jest w miejscu nagrania filmiku
Pierwszy post pokazał zero wiedzy o prowadzeniu, drugi tylko utrwalił nas w świadomości, że jesteś debilem.
Chłopcze jeszcze się dużo musisz uczyć, a że nie dorosłeś to widać po wypowiedziach i wycieczkach osobistych.
Z czym tu się nie zgadzasz? Aż mnie zaciekawiłeś.
A może zwyczajnie jesteś za głupi, żeby czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie to może Cię olśni.
Ty nic konkretnego nie napisałeś tylko obrażasz ludzi, jesteś jakiś pierdolnięty
Ten kierowca też do odstrzału, widzi że motopizda odbija w lewo to zamiast odbić w prawo nadal próbuje go ominąć z lewej
Chuja by to dało, przy tej prędkości nic się już nie dało zrobić
Chuja by to dało, przy tej prędkości nic się już nie dało zrobić
Co wy macie refleks szachisty?
Jak chcesz ominąć jedź ZA nimi. Bo albo staną albo do przodu ruszą.
Przeważnie nie cofają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów