Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę że ten patol po prostu stracił całkiem niezły laptop, żeby być fajnym w oczach ludzi którzy go nie znają (i on ich też nie). Nawet nic z tego nie ma, co jest kurwa?!
up
Lem coś kiedyś mówił o internautach.
hehe, a jak by przejrzał forum sadistica i niektóre wypowiedzi, to by dopiero się załamał.
Myślę że ten patol po prostu stracił całkiem niezły laptop, żeby być fajnym w oczach ludzi którzy go nie znają (i on ich też nie). Nawet nic z tego nie ma, co jest kurwa?!
mysle ze laptop i tak byl popsuty
Nie znacie się, nie oglądacie - nie wypowiadajcie się...
Jest masa świetnych filmów(np. Ghost in the Shell) czy seriali (np. Cowboy Bebop), ale żeby je ogarnąć trzeba być choć trochę inteligentnym, a jak widać niektórym tego tutaj brakuje...
O gustach się nie dyskutuje - mówi wam to coś?
Ja tam lubię anime - i chuj wam w dupę !!!
Nie znacie się, nie oglądacie - nie wypowiadajcie się...
Jest masa świetnych filmów(np. Ghost in the Shell) czy seriali (np. Cowboy Bebop), ale żeby je ogarnąć trzeba być choć trochę inteligentnym, a jak widać niektórym tego tutaj brakuje...
O gustach się nie dyskutuje - mówi wam to coś?
Do użytkowników: Proszę nie szydzić już z chińskich bajek!
No właśnie, ja przebiłem bagnetem monitor swojego laptopa już kilka lat temu i nie widzę przeszkód w jego dalszym użytkowaniu.
@up anime jest chujowe,ale dragon ball to coś więcej,to bieganie do domu o 16 na rtl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów