📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dżizas_kurde napisał/a:
Uuuuu ktoś tu ma 9 lat i wczoraj podłączyli mu internet
Tydzień mu zajęło skumanie jak router usb zrobić z telefonu do stacjonarki.
Hieny i likaony to takie murzyny i araby w świecie ludzi, masakra ile tego gówna się mnoży i jaki rozpierdol robią. W Polsce można je porównać z patola/kibolami.
Mors_Nigra napisał/a:
Hieny są zajebiste... jebać lwy!
Jestem z pod znaku lwa. Sam się pierdol
koty mają przewagę bo mają wchuj ostre pazury a hieny co najwyżej mogą się podrapać za uszkiem...
bdzz napisał/a:
Ale sraka w komentarzach, sypie się wam trot z uszu wy kurwie małe
O czym ty pierdolisz??? Jebnij się o taboret
Jak zawsze. Najwazniejsze pierwsze pierdolniecie, a pozniej juz sie tylko kredki z plecakow sypia. Juz nie jednych kocaczkow z 7c tak zalatwilem z ekipa...
Budrys2000 napisał/a:
Wjeżdżasz na pełnej kurwie, jest pierwsze pierdolnięcie, walisz mu bułe, koleś śpi.
uderza głowa o beton lub coś w tym stylu i przez resztę życia masz kolonoskopię bez znieczulenia codziennie grubym pętem w celi
niczym pizdowate dresy mocne w grupie a jak na rowni to spierdalanko albo rece wykrecaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów