18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
cucho 2018-10-18, 11:28
Głupich nie sieją, sami się rodzą
Zgłoś
emperorzbigniew 2018-10-18, 13:48
Masz 20. piwo.

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
TB303 2018-10-18, 13:51
No pedały... Zamiast pić i striptizerki zamówić, to się na huśtawce huśtają
Zgłoś
ozarimielin 2018-10-18, 14:01 7
banda idiotów zniszczyła huśtawkę, jest się czym chwalić
Zgłoś
eaz 2018-10-18, 14:03 4
Jacy wspaniali przyjaciele. Gościowi spadła kłoda na łeb, a oni stoją i "Ola boga co się staneło. O jejuśku." Jak by to się stało mojemu przyjacielowi to w pół sekundy już bym to z niego ściągał. I ten zawias - Odważni zostają. K.O.
Zgłoś
o................a 2018-10-18, 14:08
Grubas wolno ogarnął co się właśnie odjebało. Uśmiałam się w chuj.
Zgłoś
radek225 2018-10-18, 14:15 5
Byłem w życiu na 5 kawalerskich i nigdy nie przyszło nam do głowy, by coś świadomie rozpierdolić. Oczywiście, szkody były, ale nie rozkurwiliśmy nigdy żadnej szyby, drzwi, ławki, czy czegoś innego. Rozjebali komuś huśtawkę i jeszcze kurwa zadowoleni, bez wyobraźni. Wiadomo było, że to pierdolnie, bo to był sprzęt przystosowany dla dzieci, ew 2 dorosłych, a nie dla 3 starych koni. Ciekawe, co by było, jakby ta poprzeczka przy składaniu pierdolnęła by z całym impetem jednego, albo drugiego w łeb. Wtedy my pośmialibyśmy się, ale na hardzie.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-10-18, 16:11 2
kawalerski, a jak panieński, koleś z telefonem na kijaszku nagrywa jak się chłopcy bujają, chyba że to kawalerski przed weselem gejewego to wiele wyjaśnia

Zgłoś
lucilla 2018-10-18, 19:04 1
Spoko, pewnie przyszła panna młoda tańczyła na pytonach.
Zgłoś
WampirCS 2018-10-18, 19:56 2
Nie no zajebiście zrobiona huśtawka skoro zastrzały poszły w piździec. Liczyłem na to że huśtając się bardzo wysoko przewróci się na was ale pozostanie w całości nie łamiąc się. Ci co wyżej pierdolą że matoły zniszczyły huśtawkę ... MA być tak zrobiona żeby nie zawaliła się na bok, to co się stało jest niedopuszczalne. Gdyby jeden z chłopaków dostał w łeb tak mocno że na miejscu stwierdzono zgon prokurator nie ścigałby was a właściciela tej huśtawki.
Zgłoś
panta_rhei 2018-10-18, 20:47
Dobrze, że miał pasy.
Zgłoś
JankoSado 2018-10-19, 7:36 1
Współczuję panu młodemu.
W obecnych czasach żeniaczka, a zwłaszcza bez intercyzy to jak branie duuużego kredytu z odroczoną spłatą.
Do tego w razie rozwodu mężczyzna nie ma prawie żadnych praw przed sądem rodzinnym.
Matki choćby psychiczne dostają dzieci pod opiekę, a mąż jak zwykle ma zapierdalać na alimenty często również na niepracującą małżonkę.
Zgłoś
lewyskank100g 2018-10-19, 8:41
Też tak kiedyś rozjebaliśmy podobną huśtawkę z bali na biwaku, ale wtedy bujał się tylko jeden kolega największy z klasy 110kg + , a górny bal był mokry i przypruchniały Beka w chuj, nie nagraliśmy bo SE k300i nie robił tego dobrze

mam trochę świeżej ganji na blunta wystarczy, jak się skończy wcale nie pojadę do holandii ;>
Zgłoś
pekka satan 2018-10-19, 11:15
Jakby byli trzeźwi to by się połamali... A tak to nawet jak w łeb by dostał to nic mu się nie stało
Ogólnie konstrukcja raczej już miała swoje lata, skoro lewa strona po prostu się złamała na wysokości gruntu.
Zgłoś
Cyjanek 2018-10-19, 14:02
Szkoda, że wam łbów nie rozjebało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów