Kawalerski znajomego malo brakowalo, ale niestety nikomu nic sie nie stalo ogladac do konca material prawie wlasny bo inny znajomy nagrywal
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Masz 20. piwo.
Jacy wspaniali przyjaciele. Gościowi spadła kłoda na łeb, a oni stoją i "Ola boga co się staneło. O jejuśku." Jak by to się stało mojemu przyjacielowi to w pół sekundy już bym to z niego ściągał. I ten zawias - Odważni zostają. K.O.
Grubas wolno ogarnął co się właśnie odjebało. Uśmiałam się w chuj.
Byłem w życiu na 5 kawalerskich i nigdy nie przyszło nam do głowy, by coś świadomie rozpierdolić. Oczywiście, szkody były, ale nie rozkurwiliśmy nigdy żadnej szyby, drzwi, ławki, czy czegoś innego. Rozjebali komuś huśtawkę i jeszcze kurwa zadowoleni, bez wyobraźni. Wiadomo było, że to pierdolnie, bo to był sprzęt przystosowany dla dzieci, ew 2 dorosłych, a nie dla 3 starych koni. Ciekawe, co by było, jakby ta poprzeczka przy składaniu pierdolnęła by z całym impetem jednego, albo drugiego w łeb. Wtedy my pośmialibyśmy się, ale na hardzie.
Nie no zajebiście zrobiona huśtawka skoro zastrzały poszły w piździec. Liczyłem na to że huśtając się bardzo wysoko przewróci się na was ale pozostanie w całości nie łamiąc się. Ci co wyżej pierdolą że matoły zniszczyły huśtawkę ... MA być tak zrobiona żeby nie zawaliła się na bok, to co się stało jest niedopuszczalne. Gdyby jeden z chłopaków dostał w łeb tak mocno że na miejscu stwierdzono zgon prokurator nie ścigałby was a właściciela tej huśtawki.
Dobrze, że miał pasy.
Współczuję panu młodemu.
W obecnych czasach żeniaczka, a zwłaszcza bez intercyzy to jak branie duuużego kredytu z odroczoną spłatą.
Do tego w razie rozwodu mężczyzna nie ma prawie żadnych praw przed sądem rodzinnym.
Matki choćby psychiczne dostają dzieci pod opiekę, a mąż jak zwykle ma zapierdalać na alimenty często również na niepracującą małżonkę.
W obecnych czasach żeniaczka, a zwłaszcza bez intercyzy to jak branie duuużego kredytu z odroczoną spłatą.
Do tego w razie rozwodu mężczyzna nie ma prawie żadnych praw przed sądem rodzinnym.
Matki choćby psychiczne dostają dzieci pod opiekę, a mąż jak zwykle ma zapierdalać na alimenty często również na niepracującą małżonkę.
Też tak kiedyś rozjebaliśmy podobną huśtawkę z bali na biwaku, ale wtedy bujał się tylko jeden kolega największy z klasy 110kg + , a górny bal był mokry i przypruchniały Beka w chuj, nie nagraliśmy bo SE k300i nie robił tego dobrze
Ogólnie konstrukcja raczej już miała swoje lata, skoro lewa strona po prostu się złamała na wysokości gruntu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów