18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Odwet rosjan za helikopter ??
deejay89 • 2016-08-02, 22:12
Czyżby spawka rosjan ??

"Syryjskie służby ratownicze działające na terytorium kontrolowanym przez rebeliantów donoszą o zrzuconym przez helikopter pojemniku z trującym gazem. Kilka godzin wcześniej w tym samym miejscu zestrzelono rosyjski śmigłowiec.
Syryjscy ratownicy informują o toksycznej substancji rozpylonej w mieście Sarakib. Na nagraniach wideo można zaobserwować ludzi, którzy mają kłopoty z oddychaniem, duszą się. Według obserwatorów konfliktu trujący gaz został rozpylony w tej samej okolicy, w której kilka godzin wcześniej zestrzelono rosyjski śmigłowiec."

Źródło: wprost.pl/swiat/10017666/Toksyczny-gaz-rozpylony-nad-miastem-To-odwet-...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
parolpl 2016-08-03, 13:02 2
A może to rebelianci próbowali zaatakować syryjskie wojsko, tylko w instrukcji nie podali, że trzeba uważać na kierunek wiatru.
Zgłoś
wojcior74 2016-08-03, 13:04 2
Miejmy nadzieje ze Ruski nie zechcą udzielać takiej pomocy humanitarnej nam Polakom.Od kiedy Antek policmajster jest ministrem obrony Narodowej zacząłem kopać schron u siebie w ogrodzie.
Zgłoś
emd 2016-08-03, 13:52 3
Niezła propagandówka. Jeżeli zrzucono zbiorniki z gazem to gdzie są zdjęcia tych zbiorników? Piszą, że głównie ucierpiały kobiety i dzieci, a na filmie widać ciapatych bojowników. Dodatkowo źródłem informacji na, który powołuje się wprost jest kanał twittera syryjskich rebeliantów. Gdzie tu logika?

edit:
Tutaj podobne zdarzenie, ale opisywane przez ruskich (wiem, że anna news nawet nigdy nie starała się być obiektywna )
liveleak.com/view?i=1a3_1470181201
Zgłoś
krimi 2016-08-03, 13:55
@up twordo jest?? bo nie wiem czy zacząć
Zgłoś
Err501 2016-08-03, 15:57 3
Wprost to taka rzetelna gazeta, że równie dobrze mogło się to wydarzyć we wczorajszej powtórce start treka odcinek pt atak borgów. Swoją drogą jakbym miał wypierać to wolę pierogi ruskie od kebabu.
Zgłoś
adamZjeb 2016-08-03, 20:11
Kurwa niech ktoś wynajdzie skuteczny środek na wytępienie tej zarazy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem