📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nic tylko złapać za maczetę ubić to bydło, a pózniej te psy.
Masz też nogę nie narzekaj.
~Velture napisał/a:
Ja mam papier na bycie upośledzonym, a ty?
Masz też nogę nie narzekaj.
Kutazz napisał/a:
Ale fajna buchanka
O! 2024 rok produkcji. Wielka rossyja się rozwija. Przemysł motoryzacyjny kwitnie..
A to sabaki dobre. Ruskiego pogryzły I na smalec dobre.
Toperson1 napisał/a:
Kundle i gołębie to takie murzyństwo wśród zwierząt.
A Ruskie wśród ludzi
Z filmików z atakującymi psami wynika, że najlepiej kończą się akcje z ludźmi wyposażonymi w noże. Scyzoryk albo składak warto ze sobą nosić.
Plot twist dzieciaka przejął pedofil
Tego samego dnia pięknie by skwierczały na ognisku 🤭🤭
psotny_fiutek napisał/a:
I takie psie kurwy są do odjebania, żadne schronisko, powtarzam do odjebania przez hycla lub samych mieszkańców.
A kto uważa inaczej tej jebany zoofil ruchany przez psa.
Myslę że w takiej sytuacji warto poczekać na komentarz poligona co on na to. Może jakiś auswith birkenau dla psów byłby lepszym rozwiązaniem?
tak sie przyglądając to ten biały akurat troche podratował to dziecko, chociaż jeden porzadny godny pies z głodu nie oszalał
czy mi się wydaje czy kopa dostał pies który gryzł inne psy i je odganiał od dziecka
Papierami psa , jeden kacap mniej
Con4terPro96 napisał/a:
a jak są bezdomne? czy wtedy możemy Ciebie odjebać za ich bronienie?
Wtedy odjebać hycla... ewentualnie urząd miasta
Długo się szczyl bronił stary w porę wpadł bo było by po czapce szkoda
psotny_fiutek napisał/a:
I takie psie k***y są do odj***nia, żadne schronisko, powtarzam do odj***nia przez hycla lub samych mieszkańców.
A kto uważa inaczej tej j***ny zoofil r*chany przez psa.
Kurwa to samo pomyślałem... Jebac to że to ojciec ratujący syna czy córkę... Zaraz powróz na łeb za szmaty i do jakiegoś pieca. A jak kto myśli inaczej jebał go pies
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów