Oczywiście Россия
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie samochód to okręt.
Polskie forum, rosyjski film a niemiecka muzyka.
Du du has du hast mich du hasm mich
Du du has du hast mich du hasm mich
Im samochód bardziej terenowy, tym traktor musi głębiej w las wjeżdżać i c**j
Ciekawe ile będą kosztować za parę lat te nowe A6-tki w których nie wymienisz nawet klocków bez podłączenia do kompa.
mialem kiedys audi 90 quatro i nigdy chlopa z ciagnikiem nie wzywalem
@trebeter i? Dziecko zabrało ojcu A8, pod koniec, efekt czyli miechy sie zapadły. Pneumatyczne zawieszenie powiedziało papatki. Robocizna w naszych warunkach przekracza wartość auta. Temat wiele razy wałkowany, A ta stara 200 to klasa sama w sobie, prawdziwe Q posiada, nie to co teraz Audi, niestety jako fan marki musze to powiedziec, już nie ma prawdziwych Q. Tylko teraz te doczepiane Haldexy(czy jak to tam sie zwało) prawdziwy Torsen jest stosowany w V'kach (nie to co widać na przykładzie 200setki) w tamtych latach pchano nawet do R4 Q i jakoś pięknie to działało i działa.
Sam mam taką Audi 100 C3 z silnikiem 2.2 turbo i napędem quattro. Nie zamienię na nic innego! W życiu! Idealne auto, wręcz nie do zajebania! Najlepsze jest to, że cała karoseria jest ocynkowana, więc jeżeli auto nie było bite, nigdy nie zgnije. Jestem wielkim fanem Cygar, sprawdźcie w necie ile kosztują porządne egzemplarze. Na poziomie 6-10 tysięcy złotych. Wolę dać taki kawałek grosza za stare audi niż kupić jakieś gówno z wielo wachaczem :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów