📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pozdro dla filipka!
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
jesteś jakiś niedojebany
a dzieciak świetny
pewnie Ci ręka spuchła po napisaniu tego posta
browar za royksopp
"mam łopatę, nie zakopiesz się"
haha;D Widać zdrowy chłopak z zdrowej rodziny. Jak będzie taki wygadany i się rozkręci, to będzie mieć większe branie od Was, jak już będzie mieć swoje lata;D Buraki:D
haha;D Widać zdrowy chłopak z zdrowej rodziny. Jak będzie taki wygadany i się rozkręci, to będzie mieć większe branie od Was, jak już będzie mieć swoje lata;D Buraki:D
Jakie to dzieci potrafią być pocieszne i... wygadane .
O kurwa ale zajebisty film!!!!!...dajcie mi chwile a znajde film ze swojej komunii tez zgrane kilkadziasiat piwek
jakoś nie widziałem że by w WRC w garniaku i pantoflach śmigali mało tego czasem na odcinkach tak się kurzy że wyglądają jak górnicy
Niech ginie.
dobra, krótka piłka: czy bachor odniesie potem jakieś obrażenia ? Ktoś zginie ? Albo chociaż stanie się coś śmiesznego ?
Niech ktoś mi to streści. Bo albo nie czaje o co w tym filmiku chodzi, albo sadistic niedługo będą słodziutkie kiciusie i rozkoszne pieseczki. A czasem śliczniutkie bobaski.
Niech ktoś mi to streści. Bo albo nie czaje o co w tym filmiku chodzi, albo sadistic niedługo będą słodziutkie kiciusie i rozkoszne pieseczki. A czasem śliczniutkie bobaski.
ptasznik69 napisał/a:
Przecież już są ^^ A jak chcesz krwi to zawijaj się na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów