📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawehan napisał/a:
Racja nie uczą tylko zapierdalać 100 po mieście gdzie można tylko 50
Po polsku to na kursie na motur uczą na placu 8 czyli ósemek na placu aż się w głowie pierdoli
Odstaw harnasia , wytrzeźwiej i dopiero pisz bo już w głowie ci się pierdoli.
Ryju1983 napisał/a:
Odstaw harnasia , wytrzeźwiej i dopiero pisz bo już w głowie ci się pierdoli.
Ja tylko Szampan i Kavior.
BRAK WYOBRAZNI I UMIEJĘTNOŚCI. Gdyby nie skupił sie na hamowaniu to by wyminął go dwa razy
Dostojny napisał/a:
*małą literą
Na swoją obronę powiem że mieszkałem długo za granicą i jestem tumanem po gimnazjum
Judasz z IKEI napisał/a:
Na swoją obronę powiem że mieszkałem długo za granicą i jestem tumanem po gimnazjum
Ale ja do Ciebie nic nie mam, to pani, która poprawiła Ciebie, użyła nieprawidłowej formy
Dostojny napisał/a:
Ale ja do Ciebie nic nie mam, to pani, która poprawiła Ciebie, użyła nieprawidłowej formy
Przepraszam kolego.
Judasz z IKEI napisał/a:
Przepraszam kolego.
Nie no, bez przesady, przecież nie napisałeś nic złego. Jakby wszyscy byli tu tacy kulturalni, to nie byłoby się z kim kłócić
Janko napisał/a:
Jajecznica jak chuj
Można się śmiać, ale znajomy niedawno w wypadku motocyklowym złamał rękę i zmiażdżył oba jaja do tego stopnia, że konieczna była amputacja.
Dostojny napisał/a:
Nie no, bez przesady, przecież nie napisałeś nic złego. Jakby wszyscy byli tu tacy kulturalni, to nie byłoby się z kim kłócić
Dzięki Problem mam w tym, że nichuja niepotrafię zedytować kommentarza. Jak raz się coś palnęło tak zotaje na wieki. Albo jetem taki głupi albo taki stary. Chodzą plotki że oba na raz Pozdreawiam
jak zawsze skręcać i hamowac nie umieją ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów