Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ryju1983 2024-12-15, 21:08
Pawehan napisał/a:

Racja nie uczą tylko zapierdalać 100 po mieście gdzie można tylko 50
Po polsku to na kursie na motur uczą na placu 8 czyli ósemek na placu aż się w głowie pierdoli

Odstaw harnasia , wytrzeźwiej i dopiero pisz bo już w głowie ci się pierdoli.
Zgłoś
Pawehan 2024-12-15, 21:48
Ryju1983 napisał/a:

Odstaw harnasia , wytrzeźwiej i dopiero pisz bo już w głowie ci się pierdoli.

Ja tylko Szampan i Kavior.
Zgłoś
Adiczek 2024-12-15, 22:12
Jednak jest niedosyt ehhh gdyby tylko wylała się ta benzyna
Zgłoś
vladpalovnick 2024-12-15, 22:19 1
Judasz z IKEI napisał/a:

A można po Polsku?

Po polsku się pisze z małej litery "po polsku".
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-15, 22:29
vladpalovnick napisał/a:

Po polsku się pisze z małej litery "po polsku".

*małą literą
Zgłoś
mevar12 2024-12-15, 23:41
BRAK WYOBRAZNI I UMIEJĘTNOŚCI. Gdyby nie skupił sie na hamowaniu to by wyminął go dwa razy
Zgłoś
vladpalovnick 2024-12-16, 5:13
Dostojny napisał/a:

*małą literą

Polska język trudna jest.
Zgłoś
UuhcaP 2024-12-16, 9:42
Piwko za materiał własny 🍻
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-16, 14:43
Dostojny napisał/a:

*małą literą

Na swoją obronę powiem że mieszkałem długo za granicą i jestem tumanem po gimnazjum
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-16, 15:00 1
Judasz z IKEI napisał/a:

Na swoją obronę powiem że mieszkałem długo za granicą i jestem tumanem po gimnazjum

Ale ja do Ciebie nic nie mam, to pani, która poprawiła Ciebie, użyła nieprawidłowej formy
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-16, 17:04
Dostojny napisał/a:

Ale ja do Ciebie nic nie mam, to pani, która poprawiła Ciebie, użyła nieprawidłowej formy

Przepraszam kolego.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-16, 17:25 1
Judasz z IKEI napisał/a:

Przepraszam kolego.

Nie no, bez przesady, przecież nie napisałeś nic złego. Jakby wszyscy byli tu tacy kulturalni, to nie byłoby się z kim kłócić
Zgłoś
Nemrod90 2024-12-16, 18:06
Janko napisał/a:

Jajecznica jak chuj

Można się śmiać, ale znajomy niedawno w wypadku motocyklowym złamał rękę i zmiażdżył oba jaja do tego stopnia, że konieczna była amputacja.
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-16, 18:59 1
Dostojny napisał/a:

Nie no, bez przesady, przecież nie napisałeś nic złego. Jakby wszyscy byli tu tacy kulturalni, to nie byłoby się z kim kłócić

Dzięki Problem mam w tym, że nichuja niepotrafię zedytować kommentarza. Jak raz się coś palnęło tak zotaje na wieki. Albo jetem taki głupi albo taki stary. Chodzą plotki że oba na raz Pozdreawiam
Zgłoś
Wykaszator Wczoraj 22:13
jak zawsze skręcać i hamowac nie umieją ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem