Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój znajomy nie wiedział jak otworzyć piwo otwieraczem... Mam nadzieję że był już tak naj🤬y xd
Z jednej strony może pierwszy raz tego używał, to też nei musiał wiedzieć, choć z drugiej jest debilem, bo to nei jest jednak aż tak skomplikowane urzadzenie
_Yarko_ napisał/a:
Ofiara mediów społecznościowych
Ofiara losu raczej...
śmiejecie się ale tak to jest jak wychowuje państwo, zapewne butów też nie umie wiązać, za to zna wszystkie bolączki dzisiejszego świata i rozwiązania jak zażegnać "kryzys klimatyczny"

Możecie walić beke ze mnie, ale ja też nie wiem, jak się tego gówna używa, ale miałem to szczęście że byłem w wojsku, a tam takich rzeczy nie ma, dostajesz konserwe z psa, wbijasz bagnet i kręcisz w koło.
Też za pierwszym razem miałem zonka jak używałem tego otwieracza, w rodzinnym domu zawsze korzystałem z czegoś takiego:
Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w c🤬j nieporęczne.

Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w c🤬j nieporęczne.
zakmen napisał/a:
Jeżeli uważasz że rządzą nami osoby takiego pokroju to dużo bardziej się od niego nie różnisz.
Ooo zabolało kogoś

homorek napisał/a:
Ooo zabolało kogoś
Mnie w przeciwieństwie do ciebie myślenie nie boli. Rozwinę swoją myśl żeby was główki nie rozbolały od używania mózgu. Ci wszyscy politycy których non stop widzicie w telewizji, te ameby co nie potrafią się nawet dobrze wysłowić to nic innego jak pionki do zbierania batów. Ci co mają realną władzę nad pospólstwem to geniusze mający niezliczone ilości pieniędzy,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie