📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój znajomy nie wiedział jak otworzyć piwo otwieraczem... Mam nadzieję że był już tak najebany xd
Z jednej strony może pierwszy raz tego używał, to też nei musiał wiedzieć, choć z drugiej jest debilem, bo to nei jest jednak aż tak skomplikowane urzadzenie
śmiejecie się ale tak to jest jak wychowuje państwo, zapewne butów też nie umie wiązać, za to zna wszystkie bolączki dzisiejszego świata i rozwiązania jak zażegnać "kryzys klimatyczny"
Możecie walić beke ze mnie, ale ja też nie wiem, jak się tego gówna używa, ale miałem to szczęście że byłem w wojsku, a tam takich rzeczy nie ma, dostajesz konserwe z psa, wbijasz bagnet i kręcisz w koło.
Też za pierwszym razem miałem zonka jak używałem tego otwieracza, w rodzinnym domu zawsze korzystałem z czegoś takiego:
Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w chuj nieporęczne.
Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w chuj nieporęczne.
zakmen napisał/a:
Jeżeli uważasz że rządzą nami osoby takiego pokroju to dużo bardziej się od niego nie różnisz.
Ooo zabolało kogoś
Angli i usa to kraje zidiocienia
homorek napisał/a:
Ooo zabolało kogoś
Mnie w przeciwieństwie do ciebie myślenie nie boli. Rozwinę swoją myśl żeby was główki nie rozbolały od używania mózgu. Ci wszyscy politycy których non stop widzicie w telewizji, te ameby co nie potrafią się nawet dobrze wysłowić to nic innego jak pionki do zbierania batów. Ci co mają realną władzę nad pospólstwem to geniusze mający niezliczone ilości pieniędzy,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów