Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
potem przyszla moda na gorskie rowery, nastepnie targana spodnie na znak cool - tych naturalnie wytarganych , nastepnie kazdy byl motocyklistą - Teraz kazdy jest kurwa drifterem !!!!
Co dalej - statkami kosmicznymi bedziecie nakurwiac kurwa ????!!!!
Cyrk i malpiszono- nic swojego,nic zycia - tylko kurwa nasladostwo jebane !!!
I wspaniale motywy w slow motion - Zwal konia w slow motion - a nie brandzluj sie- za co i po chuj wie co !!!!!
@wiesiors4
Skończ już ten ból dupy o passaty w każdym temacie o motoryzacji.
Jaki "ból dupy", kretynie? To są FAKTY. Każde słowo, które napisałem jest prawdą. Ale tak to już w tej Polsce jest, spróbuj powiedzieć coś negatywnego o "najleprzym ałcie śfiata", to już zjedzą człowieka żywcem, nawet jak ma rację i mówi prawdę.
PS nauczyły się dzieci tego "bólu dupy" i powtarzają to w kółko jak mantrę..
O , Wrocław . Ten Mercedes to stoi u mnie na ulicy , chłopaczek mieszka brame czy dwie obok .
O kurwa! Wow!
Velture, to jest możliwe, przecież takie auta nie służą na zachodzie do jazdy na codzień. Są 3, 4 czasem nawet 5 autem w rodzinie służącym do zabawy i wypadu na wakacje. To jest możliwe, w przeciwieństwie do wszystkich 15 letnich gofrów, pastuchów, a4 i a6 1.9 tdi sprowadzanych od niemca z przebiegiem 160-190 tysięcy kilometrów. Tylko kompletny kretyn w to wierzy. Takie auta na zachodzie tłuką mnóstwo kilometrów, i bawią mnie janusze, którzy daliby sobie rękę upierdolić, że ich 13 letni passat w tdi (bo tutaj przecież innych silników nie znajo) ma 170 tysięcy kilometrów.
PS znajomej ojciec ma komis i auta 4 letnie są sprowadzane zza granicy z przebiegami rzędu 200 kkm w górę. 15 letnie auta mają nieraz najebane 800-900 kkm, ale po korekcie licznika, każdy wiesiek łyknie. Pozdro dla nawiniaków, którzy wierzą, że 15 letnie auto do jazdy na co dzień ma mniej niż 400 tysięcy (tak, kurwa) kilometrów. Nie zastanawia was, że 90% diesli zza granicy ma przebieg poniżej 250kkm? Serio wierzycie, że dzisiaj pastuchy B5 mają na aukcjach takie same przebiegi co 8 lat temu?
Żeby nie być gołosłownym wrzucę kilka przykładowych ogłoszeń z Holandii (uwierzcie mi, auta z NL i tak mają o wiele niższe przebiegi niż te z DE, bo Holandia jest wielkości woj. Mazowieckiego, a odległości między miastami symboliczne). Nie odwzorowuje to rynku, bo to kilka pierwszych lepszych.
Na początek marzenie każdego (hiperbola) Polaka - wieśwagen pastuch oczywiście tylko i wyłącznie z 1.9 tdi:
autokopen.nl/tweedehands-auto/volkswagen/passat/5838757-volkswagen-pas... - szok dla każdego wieśka, mirka szwajgra, że 10-letni pastuch tdi ma nalatane 400kkm
autokopen.nl/tweedehands-auto/volkswagen/passat/6017089-volkswagen-pas...
5 letni golf z przebiegiem 376kkm
autokopen.nl/tweedehands-auto/volkswagen/golf/5881805-volkswagen-golf-...
10-letnie Audi A4 z nalotem 426kkm
autokopen.nl/tweedehands-auto/audi/a4/5961021-audi-a4-avant-19-tdia-13...
W210 550 i 880 tysięcy:
autokopen.nl/tweedehands-auto/mercedes-benz/e-klasse/5339119-mercedes-...
autokopen.nl/tweedehands-auto/mercedes-benz/e-klasse/5389683-mercedes-...
TADAA
PS
NAJNIŻSZY przebieg passata b5 1.9 tdi na tej stronie to 198 kkm i to z 2005 roku
NAJNIŻSZY przebieg gulfa 4 generacji 1.9 tdi na tej stronie to 185 kkm
NAJNIŻSZY przebieg A4 B5 1.9 tdi to 226 kkm
NAJNIŻSZY przebieg A6 C5 1.9 tdi to 366 kkm
Naiwniaki jak taki wieśniak przychodzi kupować passata, to jak widzi przebieg zaczynający się od 2 to ucieka w popłochu. Niestety, jesteśmy motoryzacyjnym zaściankiem, 90% ludzi opiera się na plotkach i jakichś komunistycznych wierzeniach jeśli chodzi o motoryzację o na siłę wciskają swoją ciemnotę innym. Zero wiedzy, same plotki, że "szwajgier mioł passata i tylko poliwo loł i olyj zmienioł, bo to najleprzy samochut śfiata. Volvo? Drogie, psuje sie!!! Saab? A co to je? Alfa romeło? Paanie awaryjne najbardziej na całym bozym śfiecie! Ałtomat? Psuje sie!"
Ciekawostka: Alfa 159 w rankingach bezawaryjności wyprzedza Passata B6
Bo w Niemczech samochody służą do jeżdżenia a szczególnie te w tdi.
Moje 1wsze auto to była cytryna xsara vts. Ja jebie... Koszmar. Co chwile coś się psuło - nawet jebane wentylatory od chłodnicy.
2gie auto to było volvo s70 kupione od dyrektora jakiejś kopalni. Pełna książka serwisowa i naprawy tylko w aso. Jedyne usterki jakie miałem to kopułka i palec rozdzielacza padały co roku i na forum volvo widziałem ,że nie jestem sam w tym bólu. Auto z 97' więc starawe ale kurwa ani grama rdzy ani korozji nigdy nie uświadczyłem.
3cie i obecne auto to znów volvo ale s60r tym razem i nic się nie psuje.
4te auto jakie kupie to też będzie volvo. Lubie te samochody. Nie rzucają się w oczy (więc i kontroli policyjnych mniej), są bezpieczne i niezawodne.
W żadnym z obu swoich volvo nigdy nie miałem sytuacji aby mi nie odpalił albo abym nie dojechał na miejsce - w przeciwieństwie do tej pokurwionej xsary w dupe jebanej ją mać.
Dziwi mnie ,że ludzie tak za tymi paskami latają bo to w sumie przeciętne po chuju auta i wcale nie takie super jak się mówi a za ich cenę można kupić ciekawsze auto.
Jako ciekawostkę dam mercedesa w124 coupe którego mój ojciec kupił bodajże w 93 albo 92 roku jako nówkę w Niemczech (no w tamtych czasach jak się sprowadzało to wyjmowali silnik i wieźli bez silnika i silnik osobno jako składaka aby ominąć płacenie hajsu celnikom).
Używał go sporo ponad 20 lat i miał na liczniku ponad 900tyś i nigdy nie robił remontu silnika a samochód dalej jeździ bez problemów i ma się dobrze i czuć ,że mocy mu tam nie uciekło za dużo przez te 25lat. Pomimo zmiany auta postanowił zatrzymać go i nigdy nie sprzedawać. Może kiedyś oddam go do odrestaurowania i zarzucę żółte blachy.
A teraz uwaga- z żadnym nigdy nie było problemów. Nie rozjebał się podczas jazdy, nie wybuchł, nie urwało się koło . jedynie w b5 należy mniej więcej raz na rok wymienić wachacze bo są aluminiowe.
Samochód będzie jeździł dobrze, jeśli o niego dbasz. Jak jesteś głupim chujem który jeździ i nie dokłada do auta to każdy samochód będzie dla ciebie awaryjny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów