Są tutaj znawcy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sądząc po barwie jego głosu to wsadzi go sobie w dupę
Wąż wężem, ale kto to jest ten pojebany pizduś z ADHD?
"ciekawe kto z was ma egzotyczne zwierzęta w domu"
.. ciekawe co za debil trzyma pralkę w kuchni
.. ciekawe co za debil trzyma pralkę w kuchni
p.s30 napisał/a:
no rzeczywiście egzotyczny.... zaskroniec... jak można być takim matołem....
clubber84 napisał/a:
@UP
Bo on jest matołem - tak w sprawie tatara, jak i w sprawie pospolicie występującego w Polsce zaskrońca - niejadowitego.
Brak słów
Tak, zaskroniec, kurwa jego mać... co za pierdolnięte matoły! To wąż zbożowy, jak już ktoś pisał. Rozumiem, że można nie wiedzieć, jak wygląda wąż zbożowy... ale nie wiedzieć jak wygląda zaskroniec?!
Jebnięte młotki.
Chu* wie co to za wonsz. Ale na żmije to nie wyglada.. a że prawdopodobnie będzie egzotyczny to gosciu dostanie jeszcze kare za znęcanie sie nad zwierzętami, które są chronione w polsce mimo iż w niej nie wystepuja.. [ pewnie ktos z niemiec go podrzucil ]
Młoda zbożówka, pewnie komuś spierdoliła, bo to miszcze ucieczek. Szkoda jej, mam taką samą odmianę kolorystyczną.
zróbmy jakąś zrzutę na wysterylizowanie tego typa bo jak on zacznie geny przekazywać to będzie krok do końca świata
na patele z dziadem !
Czytam po kolei, tak to jest zbożówka i aż szkoda tej odmiany rudawej. Zupełnie niegroźny i jak najbardziej polecam każdemu początkującemu terraryście... Naprawdę żal mi Tej samiczki gdyż z tego co wiem to one głównie osiągają takie piękne barwy...
Jak już wyżej napisano, to jest wąż zbożowy. A to nie jest tak, że jak zaczęła się akcja z Sokołowem i ten Pan dotarł do większej liczby słuchaczy i inni wyzywali go od pedałów, to w kolejnych filmikach zaczął pokazywać swoją dziewczynę i o niej wspominać?
Kurwa mać, wszyscy tacy mądrzy, jestem ciekawy jak wy byście zareagowali jakbyście w praniu znaleźli węża, obojętnie jakiego. W pierwszej chwili każdy z was debile by się przestraszył, gwarantuje to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów