koles powtarza ogloszenie po okolo 2 miesiacach , pewnie ostatnia chetna nie wytrzymala i spier...la
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
koles powtarza ogloszenie po okolo 2 miesiacach , pewnie ostatnia chetna nie wytrzymala i spier...la
Oczywiście, że się znajdą. Wyrucha i wyjebie, a jak nie wyrucha to i tak wyjebie, bo po co mu będzie miejsce zajmować. temu co dwa miechy ogłoszenie jest
Nie idiota, a geniusz.
Nie idiota, a geniusz.
wczesnejsza wersja byla bez informacji o tym ze koles mieszka na pokoju , w jakims mieszkaniu , z innymi lokatorami . czyli podnajmuje pokoj od kogos i szuka idiotki , nie wiem w jakim celu rozumialbym , jak by mial swoje mieszkanie i kombinowal , ale to , to nawet jak na londynski burdel , przesada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów