📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Udaje, jego mowa ciała zdradza wszystko Urodzony kłamca, czego to się teraz nie robi dla kariery na jutjubie ...
debile ,on jest czlonkiem tego zespolu i w ten sposob reklamuje swoj wlasny koncert
Nie miałbym tyle odwagi, ale pomysł dobry. Normalnym ludziom się powie że to żart, a jak się jakaś romantyczka zgłosi to może i porucha chłopak.
Kiedy mówił "szukam takiej osoby, która chciałaby się ze mną trochę [pauza]" od razu w myślach dokończyłem "poruchać" i jestem pewien że właśnie to miał na myśli!
Kiedy mówił "szukam takiej osoby, która chciałaby się ze mną trochę [pauza]" od razu w myślach dokończyłem "poruchać" i jestem pewien że właśnie to miał na myśli!
Cześć, jestem Ryszard, mam 45 lat. Mogę pójść z Tobą na ten koncert
SexPistols napisał/a:
Jak ja nienawidzę jak oni tak wolno paplają jakby się pocili za każdą wymuwioną literkę.
Dokładnie. Dziwne, że nie zasnął. Mógł sobie tekst w notatniku napisać
Szuka jebany sponsora.....
a poza tym....nie cierpię jak ktoś coś mówi baaryyyyydzyyyooooo powoli albo na raty. A ten huj jest perfidny...wkurwił mnie!
a poza tym....nie cierpię jak ktoś coś mówi baaryyyyydzyyyooooo powoli albo na raty. A ten huj jest perfidny...wkurwił mnie!
To nie wiadomo co on szuka chłopaka czy dziewczyny.
HAhahaHA no nie mogę xD
" a tak samemu... na koncert
...
..znowu "
Janek ewidentnie ma dolinę, a wy hejtujecie
jeszcze sobie coś zrobi xD
Janusz słuchaj, wyłącz komputer, idź na jakąś dyskę, czy do pubu, wyłącz te szczelanie, w które tam pocinasz przez większość czasu i jazda!
" a tak samemu... na koncert
...
..znowu "
Janek ewidentnie ma dolinę, a wy hejtujecie
jeszcze sobie coś zrobi xD
Janusz słuchaj, wyłącz komputer, idź na jakąś dyskę, czy do pubu, wyłącz te szczelanie, w które tam pocinasz przez większość czasu i jazda!
@Szatahuana, wsioku z prowincji, Tygmont to jeden z lepszych klubów jazzowych w stolnicy. A jak chop tak pięknie zaprasza to ja żonę wyciągne i pójde się odprężyć (Może laska będzie później, albo anal...)
@stack_pointer Jak się mieszka w lesie to ciężko cokolwiek wiedzieć. I masz coś kurna do mojego wypizdowa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów