18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
plastic 2022-02-03, 6:14 2
tez tak kiedys robilem.
Zgłoś
RoBoTRoN 2022-02-03, 6:41 1
parapsychol napisał/a:

Lec Ikarze, lec )

Stanisław Jerzy Lec
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2022-02-03, 6:42 2
Zrobił trochę szumu wokół siebie, jutro wszyscy zapomną o zdarzeniu... Kiepski interes jak dla mnie
Zgłoś
baronturbina 2022-02-03, 7:32 1
korowiow777 napisał/a:

To tak nie do końca. Spalone końcówki nerwowe nie dają takiego bólu, daje go wchodzące w głąb ciepło. Ale da się tak wytrzymać bo jest jakby odciecie bodźców. O wiele bolesniejsza jest rehabilitacja, która w tym przypadku prawdopodobnie nie nastąpi.

Przy takim czasie palenia, rehabilitacja była by niemożliwa. Gość się „do kości wypalił”. Raczej by go nie odratowali.
Zgłoś
Rolmops360elo 2022-02-03, 9:43 5
Kiedyś, w chuj lat temu widziałem gdzieś ten filmik, nie wiem nawet czy nie tu.. w każdym bądź razie gdzieś na polskiej stronie bo pamiętam komentarz jak ktoś wyjaśniał, że chłop odjebał coś grubego i to był rodzaj "pokuty" bo nie potrafił się z tym pogodzić czy coś. Skurwiel prawie jak mnich. Dobrze było sobie przypomnieć. Piwko.
Zgłoś
maddog77 2022-02-03, 11:34 2
AndyDy napisał/a:

Miał już dość szczepionek

Wtedy COVIDa jeszcze nie było.
Zgłoś
Ziomee22 2022-02-03, 12:06
łole pierdolneło
Zgłoś
contracts 2022-02-03, 12:13 1
Jak Feniks
Zgłoś
UrShak 2022-02-03, 12:44 6
10 punktów za performance
10 punktów dla kamerzysty
10 punktów za efekty
Ocena całkowita 10 sadoli na 10
Zgłoś
Adek92 2022-02-03, 13:36
Zgłoś
korowiow777 2022-02-03, 18:11
baronturbina napisał/a:

Przy takim czasie palenia, rehabilitacja była by niemożliwa. Gość się „do kości wypalił”. Raczej by go nie odratowali.

Na plecach nie ma tak ważnych narządów ale rzeczywiści tkanka dość głeboko uległaby zwegleniu. Rokowania nienajlepsze, niestety.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
B3b3ch 2022-02-03, 22:25
I to jest performance.
Zgłoś
wsza104 2022-02-05, 20:55
nie z tej strony się podpalił debil wiatr z przeciwnej, ale chyba poszło git ogólnie!!
Zgłoś
beerpj 2022-02-12, 20:26
Srogie dragi milordzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów