📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zrobił trochę szumu wokół siebie, jutro wszyscy zapomną o zdarzeniu... Kiepski interes jak dla mnie
korowiow777 napisał/a:
To tak nie do końca. Spalone końcówki nerwowe nie dają takiego bólu, daje go wchodzące w głąb ciepło. Ale da się tak wytrzymać bo jest jakby odciecie bodźców. O wiele bolesniejsza jest rehabilitacja, która w tym przypadku prawdopodobnie nie nastąpi.
Przy takim czasie palenia, rehabilitacja była by niemożliwa. Gość się „do kości wypalił”. Raczej by go nie odratowali.
Kiedyś, w chuj lat temu widziałem gdzieś ten filmik, nie wiem nawet czy nie tu.. w każdym bądź razie gdzieś na polskiej stronie bo pamiętam komentarz jak ktoś wyjaśniał, że chłop odjebał coś grubego i to był rodzaj "pokuty" bo nie potrafił się z tym pogodzić czy coś. Skurwiel prawie jak mnich. Dobrze było sobie przypomnieć. Piwko.
10 punktów za performance
10 punktów dla kamerzysty
10 punktów za efekty
Ocena całkowita 10 sadoli na 10
10 punktów dla kamerzysty
10 punktów za efekty
Ocena całkowita 10 sadoli na 10
baronturbina napisał/a:
Przy takim czasie palenia, rehabilitacja była by niemożliwa. Gość się „do kości wypalił”. Raczej by go nie odratowali.
Na plecach nie ma tak ważnych narządów ale rzeczywiści tkanka dość głeboko uległaby zwegleniu. Rokowania nienajlepsze, niestety.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów