Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, bo Sadol na tym polega że komentujemy wszystkich i wszystko. Jak ci się nie podoba jak '' ciśniemy z tych dzieci '' to idz sobie popłacz gdzie indziej. Widać to nie miejsce dla ciebie.
Kim ty kurwa jesteś pajacu, żeby komuś mówić czym jest sadol? Stanowczo za krótko tu jesteś, więc trzym tam mordę.
serio? ciśnięcie z dzieci, że się bawią? sadol sięga dna...
Tyle że za 3-4 lata pewnie wylądują na hardzie i tak. Przecież to Indie...
Nie zesraj się, jakby na sadolu panowała zgoda i zrozumienie dla wszystkiego to mielibyśmy tutaj ekozjebów i druga Unię Europejską i NATO w jednym... A tak to kazdy sobie trochę popierdoli, pokurwuje, wszyscy zdrowi. Czego nie rozumiesz w tym prostym serwisie? Wolność słowa ot co, nawet Twojego
Nie zesraj się, jakby na sadolu panowała zgoda i zrozumienie dla wszystkiego to mielibyśmy tutaj ekozjebów i druga Unię Europejską i NATO w jednym... A tak to kazdy sobie trochę popierdoli, pokurwuje, wszyscy zdrowi. Czego nie rozumiesz w tym prostym serwisie? Wolność słowa ot co, nawet Twojego
A Ty to już wszędzie musisz przypier**lić coś głupiego. Drugi post - czytam komentarze - mrfreak16 znów na czele. Chłopaku wstań, odejdź od komputera, wyjdź na miasto i zacznij tam szerzyć swoje durnowate poglądy. Jestem przekonany, że wrócisz z obitym ryjem szybciej niż Ci się wydaje.
Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych.
Józef Piłsudski
@UP'y
Pójdę o krok dalej i zamiast powiedzieć, że dzieci się bawią i ciśniecie z dzieci to po prostu stwierdzam, że sama fota jest zwyczajnie chujowa.
Chujowy to ty jestes, jak twoje komentarze pod kazdym jeanym filmem. Weź wyjdz z piwnicy i przestan piedoić...
Ty kurwa nowy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów