Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
nic tu po mnie
idąc Twoją logiką to lepiej nie wychodzić z piwnicy, bo spadnie cegła na głowę i też Twoja wina, bo mimo iż nie masz oznaczeń że trwają budowy na wysokości to jakiś debil pijany, naćpany może prowadzić remont dachu
Nie o to chodzi. Po prostu nie można nigdy brać na wiarę, że przejście dla pieszych to miejsce w którym jesteś bezpieczny bo jest przepis, żeby się zatrzymać. Tak naprawdę jak świat światem, trzeba mieć wszędzie oczy dookoła głowy. Nieważne czy to miasto czy dzicz.
Ale zastanawia mnie jedno, ma sekundę przed uderzeniem, tuż przy pieszych całość dostaje czkawki. Dlaczego? Tak jakby klatek brakowało.
Dobra, to tylko tak badziewny Apple wczytywał film.
materiał dnia?
Nie inaczej.
Ten kierowca wie co robić z pieszymi karaluchami
Jedna z rzeczy, którą nauczył mnie sadistic: rozejrzyj się na boki, nawet jak masz zielone.
i nie skacz z 1wszego pietra jak chcesz popelnic samobojstwo...
Swoim dzieciakom całe życie to powtarzam.
Puść im ten filmik nie bedziesz musiał powtarzać całe życie bo na całe życie zapamiętają
Jedna z rzeczy, którą nauczył mnie sadistic: rozejrzyj się na boki, nawet jak masz zielone.
Zawsze powtarzałem, że cmentarze są pełne tych, co mieli zielone światło. No i mam takie zaufanie do ludzi, że na jednokierunkowej rozglądam się w 2 strony.
A mnie żeby się rozglądać nawet w garażu.
Głupota tych ludzi jest niesamowita. Nigdy nie możesz mieć pewności, że mimo iż masz zielone na przejściu to jakiś debil pijany, naćpany nie zatrzyma się i wpierdolil się w Ciebie. Sadistic uczy i bawi jak zwykle
Jestem przekonany, że pisał smsa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów