18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ojciec bije syna
UnknownUserForm • 2022-05-23, 15:05
Na pierwszym nagraniu syn jest bity przez ojca w łazience

Na drugim słychać jak syn dostał konkretny wpierdol od ojca

Zgłoś
Pizdasalata 2022-05-23, 18:14 3
Omg po przesłuchaniu kilku minut rozniósł bym taką kurwę bez śladu sumienia
Zgłoś
Smoczoor 2022-05-23, 18:15 46
Młody gnój kręci i manipuluje, a tym nagraniem próbuje oczernić ojca, który słychać, że nie leje go dla frajdy tylko dlatego że młody jest leserem i chce go wyprostować. Sam mam dzieciaka w 8 klasie podstawówki i na całe szczęście to dobre dziecko, które się uczy i przykłada, ale wiem jakie teraz są dzieciaki - rozwydrzone, roszczeniowe i pretensjonalne i jak rodzice sobie z nimi za nic nie radzą. Mam nadzieję że sąd nie da się nabrać na te nagrania.
Zgłoś
HejterSadola 2022-05-23, 18:19 19
Miód na moje uszy XD

Ronoaro napisał/a:

Ten chłopiec ile ma lat? 13/14? Ogólnie syn i ojciec to jakieś dwa kompletne zjeby. Przydało by się obu "podregulować" bo we łbach mają gówno.

Ty chyba nie wiesz co piszesz, człowiek się stara, pracuje na kogoś a ten mu afery kręci... Widać po tych nagraniach że synalek to manipulator, szlaja się pewnie, jara trawę i ma się za Bóg wie kogo. Myślę że jeśli nie wyciągnie z tego lekcji pokory to nic z niego nie zostanie.
Zgłoś
goral__ 2022-05-23, 18:21 22
i bardzo kurwa dobrze stary robi. z gadki wynika, że młody seba na każdym kroku matce pyskuje i robi na złość. starzy chcą, żeby to gówno na coś wyrosło ale nie, bo kurwa nie i koniec, woli robić im na złość. Jebana mała ciota myśli, że jak starego do pierdla wyśle to w życiu mu będzie lżej, gówno prawda, będzie robił za 1500 netto u turka i będzie 100 razy bardziej jebano go życie, ńiż teraz mu się wydaje. mała zwyrodniała ciota, zamiast wząśc się do nauki to jebaniec woli starch do kicia wysłać....... później takie ameby wyrastają i mają prawo głosu
Zgłoś
petru23 2022-05-23, 18:23 3
Jako ojciec.. Nawet nie odpalam. Nie na moje nerwy.
Zgłoś
desade 2022-05-23, 18:23 30
Jednemu ojciec przekazuje wartości, majątek. Innemu napierdoli jak sra. Pierdoli potem jeden z drugim, że mamy równe szanse. Życie kurwą jest.
Zgłoś
TwojStaryToGej 2022-05-23, 18:25 24
Nie wazne jaki mlody jest, stary chuj nie ma prawa go dotknac a na pewno napierdalac jak psa. Bym go dorwal to kose w blecy tej starej kurwie a matce leb uciac i chuj z nimi
Zgłoś
bdzz 2022-05-23, 18:28 4
Ale prowokujące odzywki smarka, sam bym mu najebał, gnój bez pokory
Zgłoś
Nabs 2022-05-23, 18:34 17
TwojStaryToGej napisał/a:

Nie wazne jaki mlody jest, stary chuj nie ma prawa go dotknac a na pewno napierdalac jak psa. Bym go dorwal to kose w blecy tej starej kurwie a matce leb uciac i chuj z nimi

chuja byś zrobił, jak większość ludzi w necie.

młody widać że kręci w chuj, kto nie miał kiedyś w sąsiedztwie lub w rodzinie takich patałachów to może nie mieć pełnego obrazu sytuacji. moi sąsiedzi mieli przejebane z takiego typu skurwielem który nie dość że do szkoły chodzić nie chciał, to jeszcze kradł po sklepach czy w inne akcje się wdawał i tylko im problemów robił większość czasu. więc po części tego gościa rozumiem, aczkolwiek sam bym raczej takiego gówna nie dotknął, bo takie gówniarze są później pierwsi żeby podpierdolić i wsadzić cię za kratki, jednocześnie nie biorąc pod uwagę tego że sami trafią do jakiegoś domu dziecka, gdzie będą mieli jeszcze bardziej przejebane.
Zgłoś
pysiusysiu 2022-05-23, 18:35 11
Erich_Priebe napisał/a:

Jakby nie mógł kurwie w nocy poderżnąć gardła jebanemu patusowi

młody już wystarczająco dostał
Zgłoś
Lam3rZ 2022-05-23, 18:36 22
wezcie wy wszyscy najezdzajacy na ojca pierdolnicie sie w glowe i nauczcie sie sluchac i myslec, a nie oceniacie po minucie co sie dzieje... Ogolnodostepna patologia w internecie, gowno rapsy nawolujace do buntu, dzieciaki to chlona jak gabka, mysla ze jest to fajne, a skoro miliony ida za tym, a rodzicow jest tylko 2ka, tzn ze pewnie te miliony maja racje... slychac ewidetnie ze to nie jest bezpodstawne napierdalanie, tylko juz poprostu z braku sil i braku opcji.... dlaczego jak zwykle nagrywane sa tylko finalne efekty, a nie cala sytuacja przed? ewidetnie prowakacja. byc moze ojciec przegial i to go posle do wiezienia, ale kurwa wyobrazcie sobie teraz jaka jeszcze wieksza patologia wyrosnie z tego gnojka... I MY KURWA NA NICH LEGALNIE I UCZCIWIE PRACUJEMY!!!... Z dwojga zlego, mniejsza patologia (ojciec ktory probuje za wszelka cene , by z syna cos wyroslo) i wieksza patologia (patogimbus ktory jest manipulatorem i juz od najmlodszych lat nie chce niczego sie doslownie nauczyc bo ma juz skrzywiona psychike) nalezy wybrac mniejsza patologie... mniejsze zlo...

HardCore will never DIE!
Zgłoś
jestemnikim 2022-05-23, 18:48 13
Ojciec do utylizacji

A szczerze mam nadzieje ze młody w pewnym momencie sie wkurwi weźmie nóż i kurwy we snie zajebie po to jest chore kurwa

uq5644444444444444qetyqe4t3
Zgłoś
pysiusysiu 2022-05-23, 18:51 6
Erich_Priebe napisał/a:

Jakby nie mógł kurwie w nocy poderżnąć gardła jebanemu patusowi

młody już wystarczająco dostał
Zgłoś
Hybris 2022-05-23, 18:53 16
Chuj wie jak tam jest.

Ja bym młodego tak nie lał i nie napierdalał.
na początek dyplomatycznie wykłady od życia.
Koniec kurwa telefonów, internetu, szlajania się. Kasy na cokolwiek. Totalna anihilacja, areszt domowy, aż do skończenia szkoły, a potem sajunara - wypierdalaj z domu z kwitem wyrzeczenia się rodziny - jak ci tak źle było. Bo takie gówno to jeszcze lubi w długi popaść.

Jeżeli stary nie potrafi tego wyjaśnić i wygrać z gówniarzem na argumenty to jest przegrany w roli ojca, bo siła niczego tu nie wyjaśnia, gdyby miała zadziała to już dawno by zadziałała.
Zgłoś
0_rafiks_0 2022-05-23, 18:59 9
Poprosze o namiar na ojca. Nakrecimy cos na sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów