📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
boli Cię to kurwa, że 4 latka potrafi to czego Ty nie potrafisz w wieku 26 lat ?
faktycznie debil - mógł ją pogilać i byłoby ciekawiej:)
"Modlitwa szkodzi Tobie i osobom w twoim otoczeniu"
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A na filmiku to piździk jakiś.
Wszyscy żyją, zero krwi. To się na Fronde nadaje, nie tu.
Do samego końca wierzyłem że bedzię coś co można by na harda dać a tu dupa... pojechali i tyle...
Liczyłem na to że się wypierdolą,ale ta mała suka dobrze sobie radzi.
Pewnie jej ojciec drążek wspomagania od tyłu podpiął
Patrz w lusterka: Pedofile na motorach ;D
tatusiowa duma się odezwała
1.
2. Dobrze że jadą bez kasków. Prędzej czy później selekcja naturalna zadziała
kamil66 napisał/a:
A mnie kurwa nie stać jest na motocykl i zalewanie do niego.
2. Dobrze że jadą bez kasków. Prędzej czy później selekcja naturalna zadziała
stalker.marcus napisał/a:
Szczególnie, że nikogo nie zabili, nie potrącili, nie wyflaczyli, ani nawet sobie nic nie zrobili. Nie pozwól swojemu dziecku wychodzić na ulice, nie bądź debilem, przecież może je pierdolnąć tir/meteoryt, albo zaatakować stado pędzących imadeł. Lepiej nie ryzykować
Akurat w tym przypadku wystarczy żeby jakaś głupia krowa wymusiła pierwszeństwo, 4 latka na pewno by dynamicznie zareagowała . Masz racje niema zagrożenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów