Że wygrał $2.7 mln
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cos malo realne te wasze wizje wygranej... ja to bym sie nakurwil solidnie
KMD, Mądry człowiek zacząłby od inwestycji żeby kasa sama zarabiała ty byś przepierdolił całą wygrana w rok.
Polak po wygranej w lotka idzie się uchlać, potem idzie na dziwki, najebany zwierza się jednej z nich o wygranej, a na końcu dojeżdża go mafia i wymusza hajsy Polska.
Ehh... liczyłem, że na końcu się przyzna, że nie jest ich ojcem i spierdala z domu.
O maj gat !
Tak naprawdę większość ludzi po wygraniu sporej ilości pieniędzy traci je bardzo szybko. Zanim byście się obejrzeli a rok - dwa lata i byście wrócili do dawnego stanu
Smutna prawda jest taka ,że każdą kasę da się przejebać i duża część z tych szczęśliwców to robi. Pieniądze trzeba inwestować a nie konsumować. Kiedyś nawet czytałem artykuł o śmieciarzu z USA ,który wygrał jakąś niebagatelną kwotę (nie pamiętam dokładnie) . Wszystko przejebał w parę lat i z uśmiechem na twarzy wrócił do swojego dawnego zajęcia
Az im zazdroszczę. Chyba każdy chciałby wygrać tyle kasy.
Mój plan na wygraną jest taki:
1. Kurwiam ze szczęscia i zamawiam sobie masę niezdrowego żarcia.
2. Dzień drugi to odebranie kasy i wypad na zakupy.
3. Kupuję cztery mieszkania. Jedno dla mnie reszta pod wynajem
4. Kupuję wyj*bany sprzęt komputerowy i robię centrum dowodzenia w moim nowym mieszkaniu, zostaję e-sportowcem albo streamerem.
5. Resztę kasy inwestuję w jakiś wschodzący Start-up.
Teraz tylko wystarczy wygrać.
Mój plan na wygraną jest taki:
1. Kurwiam ze szczęscia i zamawiam sobie masę niezdrowego żarcia.
2. Dzień drugi to odebranie kasy i wypad na zakupy.
3. Kupuję cztery mieszkania. Jedno dla mnie reszta pod wynajem
4. Kupuję wyj*bany sprzęt komputerowy i robię centrum dowodzenia w moim nowym mieszkaniu, zostaję e-sportowcem albo streamerem.
5. Resztę kasy inwestuję w jakiś wschodzący Start-up.
Teraz tylko wystarczy wygrać.
Biorąc pod uwagę (zaokrąglając w dół) że dał synkom $ 9k w ciągu 3 minut, resztę rozpierdoli przed zachodem słońca (2,7:0,009 x 3 minuty = 15h). Jeżeli trafił na tą "nocną" część doby np. między 17 a 8 rano, to pewnie nawet i szybciej . Powodzenia
Bajdus1962 napisał/a:
Duńczycy, a łomajgatują więcej niz czarnuchy w Ameryce... nie mowiąc ilu tam żerujei ciapków, to oni nawet językowo sami się dobijają. O maj gat, jak bym kurwa oglądał te fejki na Polsacie co budują domy w 7 dni.
U nas byłoby o kurwa o kurwa ; )
kurwa chuj mnie obchodzi czy to prank czy nie,nie chcę słyszeć skurwieli którzy mówią że pieniądze nie dają szczęścia.
'omajgad'
w życiu bym się nikomu spoza najbliższej rodziny nie pochwalił, że wygrałem taką kasę a już na pewno nie w polsce bo jutro bym się obudził bez głowy
w życiu bym się nikomu spoza najbliższej rodziny nie pochwalił, że wygrałem taką kasę a już na pewno nie w polsce bo jutro bym się obudził bez głowy
michallodz, to akurat nie wykonalne, jak zobaczą u Ciebie buty to już będą coś podejrzewać.
Czy Wy kurwa uważacie, że jak wygracie w totka to idziecie "po wygraną" od tak? Gdzie niby? To kolektury? I na drugi dzień na zakupy?
Puknijcie się w czoło...
Gdzieś, na jakimś forum był koleś co się przyznał, że wygrał w lotka. Dla poświadczenia swoich słów, wrzucił stan swojego konta z dnia. Pisał, że wygrana to fajna rzecz, ale przedarcie się przez naszą kochaną skarbówkę to gehenna
W polskiej kolekturze można wybrać wygrane do kilku tysięcy zł, na wyższe trzeba się zgłaszać gdzieś tam. Weźcie sobie jeszcze te podatki, sratki, i fakt że czasami mogą wypłacać Wam to ratalnie, a nie jednorazowo..
Puknijcie się w czoło...
Gdzieś, na jakimś forum był koleś co się przyznał, że wygrał w lotka. Dla poświadczenia swoich słów, wrzucił stan swojego konta z dnia. Pisał, że wygrana to fajna rzecz, ale przedarcie się przez naszą kochaną skarbówkę to gehenna
W polskiej kolekturze można wybrać wygrane do kilku tysięcy zł, na wyższe trzeba się zgłaszać gdzieś tam. Weźcie sobie jeszcze te podatki, sratki, i fakt że czasami mogą wypłacać Wam to ratalnie, a nie jednorazowo..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów