Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mogl_bys jeszcze slownik ogarnac i bylaby kumulacja szczescia a tak to, p🤬da i c🤬j.
próbuj komuś głupio zwracać uwagę na błędy a sam pisz jak debil. słownikiem to cię w dzieciństwie bili.
tak się zastanawiam gdzie ty w ogóle widzisz błędy w jego wypowiedzi?
próbuj komuś głupio zwracać uwagę na błędy a sam pisz jak debil. słownikiem to cię w dzieciństwie bili.
tak się zastanawiam gdzie ty w ogóle widzisz błędy w jego wypowiedzi?
skoro nie widzisz, to i nie ma czego tlumaczyc

skoro nie widzisz, to i nie ma czego tlumaczyc nie kazdy musi byc dobry w mysleniu, pozdro.
chyba na tym polega to całe zwracanie uwagi, że wskazujemy komuś błąd i go argumentujemy jeśli uważamy, że ktoś takowy popełnił - w ten sposób druga osoba MOŻE NAWET coś z tego wynieść a świat stawałby się piękniejszy.
tylko, że my Polacy nie umiemy normalnie zwracać uwagi ani tej uwagi przyjmować, duma i wysokie ego nam nie pozwala a ty ze swoimi głupkowato-irytującymi tekstami jesteś tego dobrym przykładem.
chodzi ci o te przecinki?

Co czwarty kacap nie ma dostępu do kanalizacji. 14% kacapów nie ma bieżącej wody. Siedmiu na dziesięciu nie ma paszportów. Poza metropoliami, na tzw. Głubince zarabia się 30 tys. - 40 tys. rubli, na nasze do 2 tys. złotych. Tak , kacapom żyje się dobrze. Za dobrze, moim zdaniem. Połowa z nich nie powinna mieć kanalizacji. I całe to zwyrodniałe, kacapskie plemię powinno pracować w kołchozach. I żadnych paszportów.
Im wystarczy że mają silnego prezydenta a reszta to c🤬j.
Kacap od zawsze musi być trzymany za mordę.
Od początku ich księstwa moskiewskiego.
Jelcyn był zły bo słaby był i naj🤬y się pokazywał
.
To agent z KGB stał się władcą.
Potem ściągnął swoich koleżków z organizacji i razem zrobili gangsterski,/mafijny zarząd.
Potem nawet Niemcy zaczęli z nimi robić interesy zachód europy również i wszystko było w pytę.
(...) Zastanawiam się raczej co musiało doprowadzić Cię do takich wniosków, co powoduje, że ludzie rozumują wbrew wszystkim dostępnym danym...
Ruble.
Mógłby być przyzwoitym człowiekiem, ale woli być k🤬ą i ruską onucą z armii trolli.
albo zwyczajnie jest głupi.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ponad 3 miliony ich już w Polsce. Gratulacje.
Serio 3 miliony rosjan? Nie spotkałem jeszcze żadnego.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Zamyślony był bo dostał powołanie do armii i na niczym mu już nie zależy...
Pośmiertne alimenty musiałby płacić - wierzy w to.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie