Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i fajnie- lecz prawo nie stoi po stronie neandertalczyka i tyle. Jakim trzeba być nerwusem żeby pod okiem kamer się wystawić.
Retsam napisał/a:
sa filmiki z molestowania?
Tak, ale nikt z nas nie chce oglądać twojego zabolcowanego dupska, sorry.

Sajlenthill napisał/a:
Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.
Tak debilu bo w obecnych czasach te wszytskie młode p🤬dy nie kłamią z byle powodu, a później niewinne chłopy maja przej🤬e bo się p🤬dy zasłaniają ze niby molestowane, a to c🤬ja prawda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie