Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piesinger 2024-12-28, 7:23 1
Ktoś wyjął wtyczkę w matrixie
Zgłoś
brylant1412 2024-12-28, 8:01 1
głupi taniec głupia śmierć
Zgłoś
pAwko7 2024-12-28, 10:03 4
lutas666 napisał/a:

Rowniez przezylem zawal trzy miesiace temu. Tylko, ze ja mialem jeszcze czas na wezwanie karetki i stekanie pomimo tego, ze to byl rozlegly zawal. Jak to jest, ze niektorzy zawijaja sie prawie z miejsca a niektorzy, maja jeszcze sporo czasu na ratunek ?

W krajach ulepionych z gówna zawał = śmierć. Nikt nie zna pierwszej pomocy. W sumie to żadnej pomocy. Jak nie pomoże pionizacja i kilka liści na pobudkę to zostaje już tylko prosta droga do Gangesu.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-12-28, 10:25 2
Sawix napisał/a:

Przeżyłem jeden zawał , chujowe odczucie

Opisz to plis. Co sie do tego przyczyniło pare informacji by się przydało. Jak rozpoznałeś i jak się odratowałeś?
Zgłoś
JoSeed 2024-12-28, 11:18 2
@Spoxi14pl: jestem zaszczepiona i mam się doskonale. Skąd się biorą takie XIXwieczne teorie?
To coś na kształt - ludzie kryjta się, bo dochtory jado?

Poniżej krytyki.
Zgłoś
ibrahim 2024-12-28, 11:22 2
JoSeed napisał/a:

@: jestem zaszczepiona i mam się doskonale. Skąd się biorą takie XIXwieczne teorie?
To coś na kształt - ludzie kryjta się, bo dochtory jado?
Poniżej krytyki.

Pewnie blondynka. Moja blondi też się zaszczepiła 2 x. Kilka miesięcy po tym jebnał kręgosłup. Od 2 lat wożę ją od jednego fizjoterapeuty do drugiego, żeby uniknąć operacji i chuja to daje.
Zgłoś
JoSeed 2024-12-28, 11:27 1
@ibrahim: taaaa... Na pewno od szczepionki ten kręgosłup
Dziwię się ludziom, którzy wysrywają takie z dupy teorie.
I nie, nie jestem blondynką, nie żyję w patologii, mam wykształcenie, świadomość i wiedzę.

EDIT: mnie kręgosłup doskwierał jeszcze przed szczepieniem
I nie, nikt mi za to nie płaci.
Zgłoś
i 2024-12-28, 11:33 1
Dał z siebie wszystko. Ostatni taniec
Zgłoś
obuchov 2024-12-28, 15:10 2
@lutas666: Zależy jak bardzo została ograniczona podaż krwi - zawał = udar, udar mózgu działa tak samo jak zawał serca. Jednemu skrzep zablokuje 50% dopływu krwi i jakoś się doturla na SOR, drugiemu 100% i po paru sekundach odpływa tak jak na filmie.
Zgłoś
Hubal79 2024-12-28, 16:30 1
Nikt nie zna dnia ani godziny........
Zgłoś
Sascha 2024-12-28, 16:52 1
ibrahim napisał/a:

Pewnie blondynka. Moja blondi też się zaszczepiła 2 x. Kilka miesięcy po tym jebnał kręgosłup. Od 2 lat wożę ją od jednego fizjoterapeuty do drugiego, żeby uniknąć operacji i chuja to daje.

Tak - zachciało się Kamasutry, to i kręgosłup jebnął.
Zgłoś
Sawix 2024-12-28, 17:55
Pietrushka napisał/a:

Zrób temat i opowiedz o tym. Hard to nie będzie ale w sumie otarłeś się o śmierć więc jest o czym.

Wstawiony
Zgłoś
ufok 2024-12-28, 18:45 1
ibrahim napisał/a:

U mnie po pierwszym szczepieniu Lanos zaczął brać olej po drugim go sprzedałem. Bałem się już szczepić 3 raz
Zgłoś
Don_Dyziotto 2024-12-28, 19:04
Tańcowały dwa pedały, jeden duży, drugi mały, ale jednakowo gównolice brudasy
Zgłoś
Cantakawah 2024-12-28, 20:38 1
lutas666 napisał/a:

Rowniez przezylem zawal trzy miesiace temu. Tylko, ze ja mialem jeszcze czas na wezwanie karetki i stekanie pomimo tego, ze to byl rozlegly zawal. Jak to jest, ze niektorzy zawijaja sie prawie z miejsca a niektorzy, maja jeszcze sporo czasu na ratunek ?

Przyczyn jest wiele. główna , jeśli chodzi o szybkie zejście , to skrzep i niedotlenienie skutkujące obumarciem tkanki mięsnia sercowego. mamy złotą godzinę . później jest po ptokach . u mnie pękła skręcona tętnica . wada genetyczna .
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem