Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Oklaski w samolocie
szoszana • 2013-01-31, 17:52
Kilka dni temu leciałam do UK samolotem lini Ryanair. Jak to tradycja głosi przy lądowaniu polacy zaczęli bić brawo. Dwóch typków siedzących za mną zaczęli rozmowę:

-Kurwa,znowu klaszczą. Polacy zawsze kurwa ZAWSZE muszą narobić wiochy...
-Nie zawsze. W Smoleńsku nie klaskali.

Własne więc nie było. Pierwszy temat-nie bijcie.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
M................0 2013-01-31, 20:56
kmtoe napisał/a:

Za Polaków z małej litery nie ma piwa! Tylko jak się mówi o niemcach i ruskach pisze się z małej!

sugerujesz że słowa "arab" i "cygan" powinno się pisać z wielkiej? ja piszę z bardzo małej, a i tak boję się że oddaję im za dużo szacunku.
Zgłoś
tomi373 2013-01-31, 20:59
cursecrow napisał/a:

Ludzie klaszczą bo udało się dolecieć. Leciałem z Edynburga do Amsterdamu, ludzie klaskali nie będąc Polakami

Ja leciałem z Hiszpanii do Anglii i nikt nie klaskał ;(

MIhau_ napisał/a:

To tak jakbys kierwocy autobusu klaskal, bo udalo mu sie bez wypadku dowieźć Cię na przystanek. Nonsens. Klaskac to mozna jak pilot wyladuje bez podwozia, czy na jednym silniku.

To się nazywa kultura. U mnie w mieście np jeździ freebus, czyli autobus na który nie trzeba zakupować biletu i ludzie przy wysiadaniu z niego, może i nie klaskają, ale dziękują kierowcy, że ich podwiózł za darmo chodź wcale tego robić nie muszą.
Zgłoś
MIhau_ 2013-01-31, 21:19 2
tomi373 napisał/a:

ale dziękują kierowcy, że ich podwiózł za darmo chodź wcale tego robić nie muszą.

Wlasnie, dziekuje sie za cos wyjatkowego. Piloci maja placone za te loty, Ty tez placisz za te loty.
Zgłoś
Skowroniasty 2013-01-31, 21:43 2
Lepsze klaskanie w samolocie, niż dziękowanie za jazdę w windzie.
Zgłoś
gawlow 2013-02-01, 0:24 4
Zgłoś
GranatPL 2013-02-01, 0:35
Lepsze klaskanie niz "Allah Akbar!"
Zgłoś
Beowolf2 2013-02-01, 1:17 1
Co jest kurwa?
To Sadol jest, czy forum dla przechwalających się panienek, gdzie to ja samolotem nie leciałam.
Chuj mnie interesuje to klaskanie w samolotach.
Jak będzie dziecko bez rączek klaskało to wtedy piszcie, albo róbcie zdjęcia.
A z takimi bzdetami wypierdalać, bo się czytać nie chce
Zgłoś
szoszana 2013-02-01, 5:16
Ja jebie,czytanie ze zrozumienim,klasa 5 podstawówki,więc przestańcie się zachowywać jakbyście do tak wysokiej klasy podstawówki nie dotarli. "Dwóch typków siedzących za mną zaczęli rozmowę" . Ja do klaskania nic nie mam,sama czasami to robię przy lądowaniu, a komuś jak się nie podoba to kurwa nie latać ,bez łaski.
Zgłoś
MaestroRCS 2013-02-01, 10:41
Średnio dwa razy w roku latam Ryanem, i tylko raz mi sie zdarzyło by Polacy klaskali. Może to "tradycja", ale osobiście wolalbym klaskać po lądowaniu w jakichś szczególnie trudnych warunkach, kiedy pilot musiał wykazać sie sporymi umiejętnościami, a nie za zwykłe posadzenie samolotu na płycie lotniska
Zgłoś
Srasłkasz 2013-02-01, 11:21 2
Może to drużyna Rubika leciała i się rozgrzewali?
Zgłoś
shimaizuro 2013-02-01, 13:38
Kiedyś leciałem samolotem i lot trwał 21 godzin, nikt nie klaskał .
Zgłoś
demz 2013-02-01, 13:48
Leciałem rok temu z Katowic do Frankfurtu, stamtąd do San Francisco i do Los Angeles - nikt nie klaskał podczas żadnej z przesiadek. Z powrotem też nie.
W wakacje leciałem do pracy z Krakowa do Monachium, stamtąd do Waszyngtonu i do Chicago - nikt nie klaskał. Z powrotem też nie.
Dziwne przygody macie. Jeśli linie lotnicze mają znaczenie to były to odpowiednio Lufthansa i United Airlines.
Zgłoś
Radoslav77 2013-02-02, 16:09 1
Każdy kto przeczytał artykuły o "rajanerze" - stan maszyn i ile paliwa tankuje na lot - też by klaskał przy lądowaniu.
Zgłoś
szoszana 2013-02-03, 15:24
@up
Wole nie wiedzieć
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem