📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba mieć niezłe jaja albo brak mózgu żeby kraść w Brazylii albo innych krajach gdzie praktykuje się samosąd.
chłopak pewnie nie miał na chleb, okradł jakieś dupy. ale i tak chuj z nim
I to jest ku*wa wymiar sprawiedliwości !
sylwia2404 napisał/a:
Miałam nadzieje do końca że użyje tego noża Ale mimo wszystko...
smaż te kotlety, nie pierdol
I to mi się podoba ! Takie filmiki powinny być puszczane w wiadomościach na wszystkich kanałach żeby delikwent miał wstyd na cały kraj !
Jebany nabrał kolorów
goolman napisał/a:
smaż te kotlety, nie pierdol
Nie mam czym pierdolić, z resztą tak jak i Ty.
@up - udowodnij - skąd mamy wiedzieć że nie masz łechtaczki jak jedne takie z hard-a?
jakie bydlo centrum miasta i gosciu z klata nawierzchu. swoja droga siara byc kopanym przez gubasa...
gmbs napisał/a:
@up - udowodnij - skąd mamy wiedzieć że nie masz łechtaczki jak jedne takie z hard-a?
Jasne, przyznaj sie że chcesz w końcu jakąś cipke zobaczyć, bo Twojej siostry już ci sie znudziła.
MaczoJuh napisał/a:
jakie bydlo centrum miasta i gosciu z klata nawierzchu. swoja droga siara byc kopanym przez gubasa...
Chyba zapędziłeś się z tą klatą...to mi raczej na bojler wygląda Jednak mi się wydaje że gorsza siara kraść.
No i kozaki bo w 10 dorwali chłopaczka i bohaterowie kurwa ulicy. Szybki wpierdol i wystarczy ale nie... poczuli misje kurwa nawrócenia go na dobrą drogę kopiąc w chuj wie ilu już i tak obitego biedaka. No zajebioza kurwa zajebioza mogli go kurwa ukrzyżować! Pogratulować!
@up
by nie kradł to by nie dostał po twarzy - proste...
Nazywać złodzieja biedakiem, który bierze coś na co inny musiał być może ciężko pracować? Proszę Cię.
by nie kradł to by nie dostał po twarzy - proste...
Nazywać złodzieja biedakiem, który bierze coś na co inny musiał być może ciężko pracować? Proszę Cię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów