📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa mam wrazenie ze ci wszyscy co tak na sile potępiają pilke nozną (bo przeciez mozna jeszcze byc obojętnym i poprostu sie nią nie interesowac) to jebane pizdy
Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). Chuj w dupę cwelom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.
PO Co to gówno na sadisticu? co to wnosi albo co pokazuje?? nie musiałeś wrzucać bo tu nic ciekawet opróćz drącego mordę bydła nie ma.
po co to gówno nade mną na sadisticu?
czego sie czepiacie, oglądanie polskich zespołów jest w chuj sadystyczne
a tu już mamy totalny sadyzm - puścili ich dalej i teraz dopiero im porządnie wpierdolą
a tu już mamy totalny sadyzm - puścili ich dalej i teraz dopiero im porządnie wpierdolą
gwiazda biała znak pedała, dzięki
Skoro was kurwa piłka nozna nie interesuje, to po kutas tu wchodzicie? Kurwa ja nie odpalam filmików lub tematów, ale nie jebane polaczki muszą zhejtować to co im nie pasuje, lub to czego nie ogarniają bo jest to złe! Kurwa co za uboga mentalność. Jebane buractwo. Brawo dla Wisły! (kibicem Wisły nie jestem)
Fajny, ale zabrakło mi tam. Wypierdalać!!!
dwakilo napisał/a:
Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). Chuj w dupę cwelom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.
Chyba nie zauważyłeś momentu, kiedy zacząłeś kibicować Amice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów