Dziwna interwencja policji, ciężko określić czyje zachowanie było bardziej ordynarne, więc czekam na opinię sadolowych ekspertów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sytuacja najpewniej wyglądała tak: Dzieciak rzucił jakimś tekstem, a wielce obrażona policjant, zamiast uspokoić sytuacje czy coś, to zachował się tak samo jak dresik. Miejsce obydwu jest w tym samym rzędzie.
Pamiętam niedawno sytuacje, jak jakiś koleś latał z sikierą po mieście. Nic nikomu nie groził, szedł z sikierą. Nie był agresywny... Podjechała policja, wyskoczyli, i z okrzykami typu "Rzuć to skurwysynu jebany" DOprowadzili do tego, że koleś się wkurwił, zaczął sikierą machać i go zastrzelili. Zamiast rozwiązać sytuacje specjalnie chcieli doprowadzić do sytuacji zagrożenia, by się wykazać. W większości polska policja nie potrafi działać tak, by uniknąć konfliktu, potrafią go tylko wzbudzić, by pokazać, jacy to oni biedni są. Chuj takim w dupę.
Zdarza się i normalna policja, dzie się dogadać za wykroczenie, ale są i kurwy na równ8i ze SM.
Pamiętam niedawno sytuacje, jak jakiś koleś latał z sikierą po mieście. Nic nikomu nie groził, szedł z sikierą. Nie był agresywny... Podjechała policja, wyskoczyli, i z okrzykami typu "Rzuć to skurwysynu jebany" DOprowadzili do tego, że koleś się wkurwił, zaczął sikierą machać i go zastrzelili. Zamiast rozwiązać sytuacje specjalnie chcieli doprowadzić do sytuacji zagrożenia, by się wykazać. W większości polska policja nie potrafi działać tak, by uniknąć konfliktu, potrafią go tylko wzbudzić, by pokazać, jacy to oni biedni są. Chuj takim w dupę.
Zdarza się i normalna policja, dzie się dogadać za wykroczenie, ale są i kurwy na równ8i ze SM.
I bardzo kurwa dobrze, nie jestem psem i żadnego nie mam w rodzinie ale mam już dość takich pierdolonych obszczymurów wydzierających pizdy po nocach, rozpierdalający kosze, przystanki.
Bardzo dobrze. Powini go wywieźć do lasu wpierdolic i wypuścić bo oprócz spisania nie mogła takiemu pasozytowi nic zrobic. Brawo.
nerusss napisał/a:
Prośba do admina, zróbcie kopie na sadistic player bo na 100% niedługo usuną.
A niech sobie będzie:
A gdzie jest piłka i dzieci ? jak zwykle nagranie rozpoczyna się po fakcie. Po zachowaniu można wnioskować że jest naćpany.
No i chłopak kilka razy spadnie ze schodów na komisariacie. Irytuje mnie taki debil jeszcze kopie w samochód. Powinien dostać rachunek za "lakierowanie" czy inne naprawy, a jak nie może zapłacić to na roboty na 2 miesiące do Domów opieki. Denerwują mnie takie lamusy, narąbany w 3 stodoły i się stawia.
Spokojnie z nim rozmawiali na początku a typ cwaniaczy. Na miejscu policjantów też bym go skuł i do radiowozu. Piwko.
Daimler1916 napisał/a:
- 25 lat trzeba dymać żeby dostać się na wcześniejszą emeryture
Już od niedawna nie ma wczesniejszej emerytury w Policji po 25 latach pracy. Zwiększyli do 35 lat czy jakoś tak... Zresztą ta wcześniejsza emerytura była tak niska, że tylko 10% policjantów na nią odchodziło i to TYLKO w przypadku, kiedy mieli już nagraną inną robotę.
Jak zwykle wielka ujma na godności sebixów itp gdy zostaną poproszeni od dowód, no bo jak no
patola jak chuj, ale...
koleś nie pierwszy raz ma do czynienia z milicją i nawet będą skrajnie najebanym pewnie po filmie to zagina dwóch siusiu majtków
to jest obraz Polskiej policji, byle najebany ogr, nie obrażając orgów, potrafi wejść w dyskusje podpartą argumentem ze skretyniałym krawężnikiem.
koleś nie pierwszy raz ma do czynienia z milicją i nawet będą skrajnie najebanym pewnie po filmie to zagina dwóch siusiu majtków
to jest obraz Polskiej policji, byle najebany ogr, nie obrażając orgów, potrafi wejść w dyskusje podpartą argumentem ze skretyniałym krawężnikiem.
Co tu dużo gadc jak ktoś ma przynajmniej 3 szare komorki po kopulka, bedzie zgodny ze koleszce należy sie wpierdol i na 24h.
Nie oglądałem całości bo nie mam tyle czasu ale po części to gość zachowywał się dziwnie i agresywnie. Więc go zwinęli. Co w tym dziwnego?
Co nie znaczy że policja zawsze zachowuje się jak należy.
Co nie znaczy że policja zawsze zachowuje się jak należy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów