Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko za to, że dzban doprowadził do wypadku bo miał w piździe przepisy i w efekcie tego doprowadził do uszkodzenia motocyklisty?
Kolejny, co go kiedyś jakiś motocyklista w dupe wyjebał i jak teraz widzi kogoś na 2 kółkach to kloaka od razu szczypie, a w oczach łzy.
Jebać motocyklistów co zagrażają życiu innym i tak samo jebać kierowców samochodów, ciężarówek i innych zmechanizowanych gówien, co zagrażają życiu innym - tak trudno to pojąć?
Bo cieszyć się, że ktoś mógł stracić życie z cudzej winy i głupoty, tylko dlatego, że jedzie danym typem pojazdu mechanicznego to kurwa debilizm do sześcianu albo potrzeba bycia fajnym na siłę.
Weź Ty się kurwa zastanów co Ty piszesz - i liczę, że jedyne czym się przemieszczasz to komunikacja miejska.
było patrzeć na znak.
Motocyklista był ślepy? Miał tyle miejsca, mógł tego suva ominać po prawej stronie.
On wszystko widział, po prostu nie ma mózgu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów