📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież to facet - nawet widać że świeżo zgolone ma wąsy...
Dobra nie pierdol
Oczywiście nie mówię o sobie"
Dobra nie pierdol
co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela
łoj tam
worek na głowę i lecisz
worek na głowę i lecisz
wjechałbym w nią jak Koenigsegg w poznaniaków
Jestem za aborcją.
Włosy można wyrwać, wymodelować itp. a dziewczyna do najpaskudniejszych nie należy...
Dużo idzie skorygować, poprawić itp. ale jak dziewczyna jest spasiona, że o ja pierdolę w dupę jebany wieloryb, tłusta świnia to tylko reklamówka na głowę pomoże, swoją głowę, żeby nie widzieć jak człowiek upodla się jebiąc jakiegoś kaszalota.
Także spokojnie... pęseta, trochę wosku i "wydymał bym"
Dużo idzie skorygować, poprawić itp. ale jak dziewczyna jest spasiona, że o ja pierdolę w dupę jebany wieloryb, tłusta świnia to tylko reklamówka na głowę pomoże, swoją głowę, żeby nie widzieć jak człowiek upodla się jebiąc jakiegoś kaszalota.
Także spokojnie... pęseta, trochę wosku i "wydymał bym"
Nie wiem, ten nos.... no jak żydówka.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów