IE 10 to wg mnie najlepszy wybór na win8 . Firefox zaproponował beta Aurora, która po prostu nie działa. Reszta graczy nie zaproponowała nic. Za rok , dwa będą płakać, że IE ma monopol.
Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Popieram! Mi na lapku win8 chodzi aż miło, przed kupnem laptopa planowałem zainstalować win7 ale teraz jak widzę jak ten sysytem śmiga, za nic nie chce siódemki
Najbrzydszy i najgorszy system jaki wyszedł z tej fabryki. Kompa mam dobrego, ale jakoś nie chce mi to gówno działać dłużej niż tydzień. O ile byłby normalny tryb awaryjny
o kurwa, rozpierdalasz system w ciągu tygodnia i nie umiesz naprawić? no to rzeczywiście microsoft to syf a ty jesteś mistrzem....
@spiepszaj_dzbanie tyś znawca patrzę. Opery używasz? Czy syfu od apple?
Używam IceWeasel, a na szitdołsie opery i fajerszita.
A ty pewnie zostaniesz przy jeszcze chujowszym chromie? Widzę twój ból dupy, ale znaną maścią nie poratuję.
No nie jest to najlepszy system, zależy do czego go używasz. Ja osobiście, jak i wielu innych nie zamierzam zmienić na Win8.
Wy dostaliście to z nędznymi laptopikami i uważacie to za najlepszy system, a tak niestety nie jest
System można zmienić, jak ja kupowałem laptopa to nie miał żadnego systemu. (tyyyle wygrać) Zainstalowałem tam oczywiście Debiana oraz XP-ka do diagnostyki.
A jeśli ktoś ma win7 to nie widze sensu przesiadki na win 8. w ogole nie widze sensu przesiadki.
i chyba nikt nie ma argumentów, które mogłyby to zmienić. (nie mam windows phone'a)
Nichuja nie zrozumiałeś co napisałem, ale wpierdolić się w tryby trzeba nie ? Miszczu
wątpię, byś w logu miał wpis "wypierdolenie się systemu z niewiadomych powodów" komputerowy mistrzu
Po prostu zjebali interfejs i ludzie nie chcą tego gówna kupować. Wy dostaliście to z nędznymi laptopikami i uważacie to za najlepszy system, a tak niestety nie jest. Swojego trzeba bronić choćby było totalnym syfem
U mnie win 8.1 stoi na sprzęcie z 2006 roku i jakoś się nie wykłada Co do interfejsu, to racja, opinie są różne. Napisałem wcześniej, że ten interfejs jest szybszy i wygodniejszy, o ile się go umie obsługiwać. Jak była przesiadka z trybu tekstowego do Okien to też ludzie narzekali xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów