📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up ja pierdolę, obawiam się, że Tobie się nie da tego wytłumaczyć.
To słoneczko Polastu rozwinie się po reklamie ...
Freesh napisał/a:
ktoś mi wytłumaczy o chuj chodzi z tą olimpiadą i czemu to jest teraz takie na "topie" ?
Olimpiada to są takie zawody szkolne na Dzień Wagarowicza, ale pomnożone przez 10 000. Na tych zawodach ludzie występują i dostają nie tylko medale (złoty co ciekawe ma tylko 6 gramów złota) ale i pensję i pieniążki od państwa (taka Rosja dla zmotywowania daje mieszkanie w Moskwie, 122 tysiące dolanów, posadę w związkach sportowych i pewnie coś więcej - po Londynie 2012 złoci medaliści dostali jako bonus Audi A8 za złoto, srebrni A6, brązowi A4).
Na Olimpiadę kładzie się też trochę więcej pieniążków niż na zawody szkolne, tak 1 000 000 000 razy więcej mniej więcej. No i Olimpiada służy promocji krajów, dlatego Rosja tak bardzo chciała organizować, tak samo jak Brazylia (Rio 2016!). Najczęściej kraje na tym jeszcze zarabiają, a jako bonus nie tylko większe zaufanie się do nich pojawia, ale także można liczyć na to, że "morale" i duma narodowa wzrastają
Masz tu także bardzo fajną infografikę: financesonline.com/uploads/sochi-infographic.jpg
To chyba tyle. Mam nadzieję, że pomogłem!
Na koniec dodam tylko, że najważniejsze jest łyżwiarstwo figurowe i trzeba kibicować 15 letniej! Julii, która powinna rozkurwić system.
Można byłoby to inaczej wytłumaczyć. Po prostu dziwi mnie fakt że co drugi artykuł na Sadolu jest o Soczi, dlatego pytam o chuj to całe zamieszanie.
Nie rozwinęło się kółko symbolizujące Amerykę.
Ogień olimpijski podłożyła babka znana z publikacji zdjęcia Obamy z bananem.
Wiedz że coś się dzieje.
EDIT:
obawiam się o swoje życie, jakby coś mi się stało to przekażcie wszystkie moje piwa na rzecz walki z głodem.
Oto co ukazało się po napisaniu tego posta i wciśnięciu "wyślij"
Ogień olimpijski podłożyła babka znana z publikacji zdjęcia Obamy z bananem.
Wiedz że coś się dzieje.
EDIT:
obawiam się o swoje życie, jakby coś mi się stało to przekażcie wszystkie moje piwa na rzecz walki z głodem.
Oto co ukazało się po napisaniu tego posta i wciśnięciu "wyślij"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów