Nowa zabawa edukacyjna dla całej rodziny- rekonstrukcja holokaustu przy pomocy ołowianych figurek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeśli kogoś bawi holocaust to znaczy, że coś jest kurewsko nie tak z jego poczuciem humoru.
Kilka lat temu już to widziałem jak szukałem inspiracji dla własnej dioramy, ale żeby wrzucić to na sadola to nie pomyślałem.
jesli ktos na sadistic'u obrusza sie, gdy nadchodzi czas nasmiewania sie z zydow i holokaustu, to mysle, ze czas wypierdalac
master of disaster napisał/a:
Jeśli kogoś bawi holocaust to znaczy, że coś jest kurewsko nie tak z jego poczuciem humoru.
Jeżeli ktoś pisze takie posty, to widać, że jest nowy na sadisticu.
@ analon
pamiętaj że żydzi stoją za wszystkim. Przez 2 tyś lat nie było państwa Żydkowo. było wszystko okej. nagle po 2 wojnie nikt inny jak właśnie syjoniści zapragnęli mieć własny kawałek ziemi obiecanej i przy pomocy głupich państw albo raczej ligi narogów napadli na bogu duch winnych Palestyńczyków którzy de facto żyli sobie spokojnie przez 2 tyś lat bez jihadu. Co ty byś zrobił gdyby szkopek właził ci do twojego domu i kazał szwargotać po swojemu? A powstanie Warszawskie to było co? Dla niemiaszków to akt terroryzmu ^^ Dlatego nie jest mi szkoda żydków. Szit happens jak to się u nich w hameryce mówi.
WOLNA PALESTYNA !
pamiętaj że żydzi stoją za wszystkim. Przez 2 tyś lat nie było państwa Żydkowo. było wszystko okej. nagle po 2 wojnie nikt inny jak właśnie syjoniści zapragnęli mieć własny kawałek ziemi obiecanej i przy pomocy głupich państw albo raczej ligi narogów napadli na bogu duch winnych Palestyńczyków którzy de facto żyli sobie spokojnie przez 2 tyś lat bez jihadu. Co ty byś zrobił gdyby szkopek właził ci do twojego domu i kazał szwargotać po swojemu? A powstanie Warszawskie to było co? Dla niemiaszków to akt terroryzmu ^^ Dlatego nie jest mi szkoda żydków. Szit happens jak to się u nich w hameryce mówi.
WOLNA PALESTYNA !
Hukeram sam wypierdalaj frajerze.
master of disaster sam spierdalaj
lotnik_1 racje masz a dokładnie żydki wyniuchały swoje państewko od anglików za 300 tys ton acetonu używanego do produkcji bomb. Jest to naprawdę obszerny temat do rozmowy, a tylko tyle napisze ze największy zakład produkujący aceton w GB należał do żyda a każdy jednoczesnie wie że tereny izraela po wojnie były w posiadaniu GB.. czyli coś za coś bardzo dobra cena za kawałek ziemi
lotnik_1 racje masz a dokładnie żydki wyniuchały swoje państewko od anglików za 300 tys ton acetonu używanego do produkcji bomb. Jest to naprawdę obszerny temat do rozmowy, a tylko tyle napisze ze największy zakład produkujący aceton w GB należał do żyda a każdy jednoczesnie wie że tereny izraela po wojnie były w posiadaniu GB.. czyli coś za coś bardzo dobra cena za kawałek ziemi
Dyskusja dyskusja, ludzi żyją nieświadomi tego co się dzieje. w ubiegłym roku Izrael otrzymał uwaga uwaga 100bln słownie sto bilionów dolarów na walkę z terrorystami którzy żyją tam tak długo jak istnieje Polska. Wmawia się że żydkowie są biedni i tak dalej. Sami sobie wybrali że będą żyli w diasporze na całym świecie w tym w Niemczech, w Polsce, Austrii, Czechach. a Polacy nie zginęli w obozach co? Tylko żydki?
Szkoda gadać. Młodsze pokolenie jest konformistyczne.
Żydowski hakerze weź wykurw*aj na syjon ze swoimi wirusami ^^
Szkoda gadać. Młodsze pokolenie jest konformistyczne.
Żydowski hakerze weź wykurw*aj na syjon ze swoimi wirusami ^^
wypierdalać wszyscy,ja zostaje
keypaul napisał/a:
wypierdalać wszyscy,ja zostaje
Chyba oszalałeś
Tak do tematu, to całkiem nieźle zrobione te figurki i cała sceneria.
ej lotnik no co ty? 100 bln dolarow? serio? skąd ty ta cyfrę wziąłeś? Wydatki budżetowe USA w 2011 to 3,8 bln USD a przychody 2,6 BLN. Czytaj coś oprócz komentów na sadisticu bo robisz z siebie idiotę po całości )))))))))
Bilion po angielsku to miliard. Pewnie źle zrozumiał angielskie źródło a Izrael dostał 100 miliardów.
Chciałem coś napisać na temat tej dioramy, jednakże widząc powyższe komentarze stwierdziłem, iż nie ma sensu wysilać się... Dlaczego? Gdyż ten komentarz i tak utknie w tym śmietniku wyzwisk ludzi, którzy cwaniakują tylko i wyłącznie dlatego, że czują się bezpiecznie siedząc na tłustych dupach w fotelach przed kompem... I na teraz mam tylko, kurwa Wasza mać, tyle do napisania. Dziekuję za uwagę!!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów