📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dni (nie)kultury studenckiej?
Tu macie tez kortowiada. Ja tu studiuje i kortowiada przewazyla na tym. Najleprze balety A jak ktos nie byl to dupa jest
Mistrzostwa Polski w upierdoleniu się jak debil w błocie:
Etap 1. Błotowiada- Olsztyn
Etap 2. Broodstock- Kostrzyn
Etap 1. Błotowiada- Olsztyn
Etap 2. Broodstock- Kostrzyn
W dupie byliście gówno widzieliście kurwa!
Na pewno lepsze jest fapowanie na hardzie niż bawienie się na na największych juwenaliach w polsce.
Jedyne co można powiedzieć złego o kortowiadzie to to że w tym roku WMII miało pierwszy raz chujową koszulkę. Reszta jest wzorowa!!
Na pewno lepsze jest fapowanie na hardzie niż bawienie się na na największych juwenaliach w polsce.
Jedyne co można powiedzieć złego o kortowiadzie to to że w tym roku WMII miało pierwszy raz chujową koszulkę. Reszta jest wzorowa!!
było pięknie;] a ze pogoda wilgotna to mały pikuś. też buty musiałem wywalić;]
xoludus napisał/a:
A w tym roku na studia i jak mam tam spotkac takich idiotow to dziekuje. Wychodzilem z gim mialem nadzieje, ze w lo bedzie normalnie, mylilem sie. I teraz widze, ze na studiach bedzie znowu to samo... Eh
Sam jesteś idiota i z idiotami się zadajesz skoro masz takich chujowych i niegodnych twej osoby znajomych nie mających pojęcia o dobrej i kulturalnej zabawie. polecam idź na studia prywatne, tam spotkasz dużo podobnych do siebie kulturalnych, czystych i wyobcowanych ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów