Co tam, chłop się śpieszy to go nie obchodzi, że z naprzeciwka mogą jechać samochody. A za mną były jeszcze dwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Co tam, chłop się śpieszy to go nie obchodzi, że z naprzeciwka mogą jechać samochody. A za mną były jeszcze dwa.
Obi Olsztyn. Kierowca (ten filmujący) też cwaniak. Właśnie on omijał korek na jednym z większych skrzyżowań w Olsztynie. Da się tak zrobić przejeżdżając przez OBI. Wielu takich cwaniaków tam widziałem.
dogip napisał/a:
Obi Olsztyn. Kierowca (ten filmujący) też cwaniak. Właśnie on omijał korek na jednym z większych skrzyżowań w Olsztynie. Da się tak zrobić przejeżdżając przez OBI. Wielu takich cwaniaków tam widziałem.
Nie mierz innych swoją miarą.
Piona za Tupac'a i browar za film!
Kamilek1 napisał/a:
Szkoda że to nie BMW bo byłby piękny ból dupy w komentarzach
beemki nie ma. za to jest golf - wiec na jedno wychodzi ;D
I bardzo dobrze, też nigdy w takiej sytuacji nie cofam, by wypuścić cwaniaka.
Tablic nie musisz zamazywać, nie są objęte ochroną danych osobowych.
Tablic nie musisz zamazywać, nie są objęte ochroną danych osobowych.
A.J.K.S napisał/a:
Rzodkiewka w swetrze?
Chodzi o buraka w golfie.
Tak, sprawdziłem na gógle czy ten sweter to "golf" i wychodzi na to że tak.
Szkoda że to nie BMW bo byłby piękny ból dupy w komentarzach
...i oczywiście z Warszawy.
Nie jeżdżę bawarką, ale zauważyłem że dupe spinają prowokatorzy, który wszędzie szukają tych buców od bmek, audic, golfów i chuj wie jeszcze czego, a sami zapierdalają na miejscu pasażera multiplą z ojcem. Gdyby nie było w tematach, ani w postach takich przyjebów z tekstami typu "bmw na filmie, zaraz posypie się ból dupy od wieśniaków w komentarzach", to by nie było niepotrzebnego spamu. Powinni w regulaminie dodać punkt dotyczący zakazu takiego bezsensownego pierdolenia.Szkoda że to nie BMW bo byłby piękny ból dupy w komentarzach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów