Szkoda, że film jest taki długi a warto właściwie obejrzeć tylko początek. No, można dotrwać do momentu, gdy koleżanka z pracy tańczy "taniec Muppetów" przed kamerą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zadowoleni? Zrobiliście mi smaka na zapiekankę...
@wojtas890328
O ile dostaną. Wrzucili filmik do neta i co myślą, że są zajebistymi anonami. Na pewno ktoś ich rozpozna i nie mówię tu o jakiś pojebanych akcjach "znajdźmy miotacza szczeniaczków". Zrobili zajebistą antyreklamę, a szefowie też ludzie ,z internetu korzystają i pewnie zobaczą filmik na jakimś portalu, albo zwyczajnie zostaną podkablowani.
Osobiście mam na to wyjebane czy mi do żarcia napluli czy nasrali, jak nie zmienia smaku i nie szkodzi zdrowiu to o tym nie myślę. Niech sobie robią w tej kuchni co tam sobie chcą jeśli pomaga im to zapomnieć jak chujowe mają życie.
O ile dostaną. Wrzucili filmik do neta i co myślą, że są zajebistymi anonami. Na pewno ktoś ich rozpozna i nie mówię tu o jakiś pojebanych akcjach "znajdźmy miotacza szczeniaczków". Zrobili zajebistą antyreklamę, a szefowie też ludzie ,z internetu korzystają i pewnie zobaczą filmik na jakimś portalu, albo zwyczajnie zostaną podkablowani.
Osobiście mam na to wyjebane czy mi do żarcia napluli czy nasrali, jak nie zmienia smaku i nie szkodzi zdrowiu to o tym nie myślę. Niech sobie robią w tej kuchni co tam sobie chcą jeśli pomaga im to zapomnieć jak chujowe mają życie.
Kurwa ja pracowalem w kawiarni robilem rozne popierdolone rzeczy typu taniec na barze przy klientach albo rzucalem w nich cukierkami z kawy ale nigdy nawet nie pomyslalem zeby napluc komus do kawy. A temu grubemu scierwu co sie tak cieszy do kamery za kare powinni pluc na morde i siadac gola dupa na ryj
jak sie kogos wychowalo na qrwe bez kultury to qrwa zostanie na cale zycie!!!! dobrze ze pokazala pizda morde tak jak i jej chloptasie moze ktos rozpozna i najebie to kurewskie towarzystwo!!!
to było z rok temu i był za to wyrok, dostali chyba coś w zawiasach, obroty dominosa spadły po tym o kilkadziesiąt procent na jakiś czas. Jak toś lubi gile w serze to mam dobrą informacje, firma dominos wraca znowu na rynek polski. Smacznego
ale wy pieprzycie, takie psiknięcie ... mój znajomy kiedyś pracował też w pewnym sieciowym fast fudzie i jak miał katar to śliskie kózki sowicie skrapiały potrawy
aha... kazali mu robić, nie dostał zwolnienia
aha... kazali mu robić, nie dostał zwolnienia
@ jamnick mnie jako klienta nie interesuje, że zapieprz, takich rzeczy się po prostu nie robi i tyle. dziwi mnie że udostępnili te nagrania, bardzo sadomasochistyczne posunięcie.
ta dziewczyna lepiej by wygladala robiac mi laske ^^
Rems, naucz się pisać bo żadna laska nic nie zechce Tobie raczej zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów