Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Chodź Donaldzie, pooglądamy zdjęcia!
Oglądają, dziadek mówi:
-To ciocia Greta, a to wuj Hubert...
Donald wyciąga zza okładki stare zdjęcie, na którym Hitler odbiera defiladę Wermachtu i pyta:
-Dziadku, kim jest Ten pan z wąsikiem?
-A... to, drogie dziecko, był zły człowiek, pamiętaj, bardzo zły człowiek.
-Dziadku, a dlaczego stoisz przed nim w mundurze i pokazujesz mu wyciągniętą do przodu rękę?
-Widzisz, wnusiu, ja mu mówię "Hola, hola, zły człowieku!".
Paradoksalnie nazizm przyczynil sie do wielu dobrych rzeczy. Na przykladzie przyrody mozna zaobserwować, że drapieznik jest potrzebny ....
ja bym powiedział że zawiódł na całej linii i teraz jak Polska wstała z kolan wcześniej klęcząc i robiąc laskę niemcom tak teraz właśnie uklękła i robi laskę tym o których nie można źle mówić ba nie można nawet prawdy o nich mówić
No i teraz to tylko można powiedzieć z takimi kurwa politykami kurwa, pogonić trzeba te PO-PISowskie bydło przy wyborach.
to tak jak w cebulandi, polaczky noszą polskę walczącą a chuja wiedzą co tam się działo
Przez przypadek postawiłem ci piwo. Przepraszam.
Przez przypadek wygazowane i pozostawione na słońcu. Pij.
ciekawe ile tych polaczków żyje w Turcji, skoro wielu noszących bluzy "Polska walcząca" stołuje się u turka w kebabiarni:)
Ok, a teraz napisz prosze jakiej to zajebistej logiki użyłeś że twierdzisz że Polakowi nie wypada jeść u Turka?
To że używamy liter arabskich to też ujma dla naszej cywilizacji?
Co za łeb
Ok, a teraz napisz prosze jakiej to zajebistej logiki użyłeś że twierdzisz że Polakowi nie wypada jeść u Turka?
Co za łeb
بالضبط!
to tak jak w cebulandi, polaczky noszą polskę walczącą a chuja wiedzą co tam się działo
Tak jak w Rosji mają swoją historię dotyczącą AK, żołnierzy wyklętych itp.
zdrajcy polski, a jak było, chuja się tam dowiemy
Kolego tu masz 100% racji. Jedyny inteligentny koment od kilku tyodni na tym zjebanym sadisticu. Krótko i na temat
Stawiam Dychę, że to drugie konto któregoś z 3 króli: Loa, Abraxus, TB303
Stawiam Dychę, że to drugie konto któregoś z 3 króli: Loa, Abraxus, TB303
Co za łeb
Nie używamy liter arabskich, tylko łacińskich.
Cyfry też mają inne, my w zasadzie używamy hinduskich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów