📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W Boga wierzę ale nie w kosciół i dlatego daje piwo.
Dla mnie kosciół to jedna wielka nieopodatkowana mafia która miesza się w te sprawy w które nie powinna (jakto mafia).
Dla mnie kosciół to jedna wielka nieopodatkowana mafia która miesza się w te sprawy w które nie powinna (jakto mafia).
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
melemele89 napisał/a:
Tu nie ma prawdziwych ateistów prawdziwy ateista żyje w tolerancji z wierzącymi nie namawia ich na niewierzenie tu większośc to gimboteiści
W takim razie ty chyba wchodzisz na innego sadistica. Ja tu nie widzę nawet jednej osoby, która namawiałaby do porzucenia wiary.
Poza tym katolicy śmieją się ze wszystkich innych "ugrupowań" (allachów, pedałów, jehowców). Ateiści po prostu dorzucają do tego jeszcze jedną grupę - katolików.
A nawet, jeśli ktoś jest wierzący, katolikiem, itd....to czy gdziekolwiek jest tu wiara wyśmiewana ? Moim zdaniem klip jest spoko To jest POZYTYWNE. A z tego co widzę, rzeczy pozytywne i katolicyzm nie zawsze idzie w parze
hmmm nowy hit na pielgrzymki?
lepsze niz oryginal, pozdrawiam,
jakos mnie to nie obraza, calkiem przyjemnie sie slucha i oglada, dajcie na luz panowie i panie
jakos mnie to nie obraza, calkiem przyjemnie sie slucha i oglada, dajcie na luz panowie i panie
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Miczok13 napisał/a:
jestem ateistą więc szydera z kościoła powinna mnie śmieszyć, ale niestety, chujowe.
Muszę cię zaskoczyć, ale jesteś idiotą niestety. Ateista oraz wierzący mają w dupie całe religijne wojny.
Reszta to banda idiotów, czyli pseudo ateiści z jednej strony z drugiej strony fanatycy religijni.
milkax napisał/a:
Denerwujące są już te przeróbki. Wszystkie chu*owe.
z gowna pachnacego kwiatka nie zrobisz:)
dno totalne...
chujowe jak oryginał, i cały ten temat;/ Od kiedy trafia tu gówno 'ala kwejk, chce mi się żygać... kurwa żygać na taki syf! kurwa!
Ale Ścierwo !!
A ja się pytam czemu ten sam film wrzucony dzień po debiucie na YT ląduje w sucharach ( sadistic.pl/on-daje-manne-vt182404.htm?highlight=daje+manne ) a następna wstawka dostaje się na główną?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów