18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
t0biash 2013-03-30, 17:25 1
W Boga wierzę ale nie w kosciół i dlatego daje piwo.
Dla mnie kosciół to jedna wielka nieopodatkowana mafia która miesza się w te sprawy w które nie powinna (jakto mafia).

"When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story." N.P.H. a.k.a. Barney Stinson.
Zgłoś
kwiat3k 2013-03-30, 17:30
Dawaj Mane bo nie mogę spela zrobić, nie mam many! Kurwa mać!
Zgłoś
lwRazor 2013-03-30, 17:33
Za chujowy wokal dużym pięknym chujem przez pysk, won z tym!

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
I................r 2013-03-30, 17:36 1
melemele89 napisał/a:

Tu nie ma prawdziwych ateistów prawdziwy ateista żyje w tolerancji z wierzącymi nie namawia ich na niewierzenie tu większośc to gimboteiści

W takim razie ty chyba wchodzisz na innego sadistica. Ja tu nie widzę nawet jednej osoby, która namawiałaby do porzucenia wiary.

Poza tym katolicy śmieją się ze wszystkich innych "ugrupowań" (allachów, pedałów, jehowców). Ateiści po prostu dorzucają do tego jeszcze jedną grupę - katolików.
Zgłoś
mackowiak1991 2013-03-30, 17:41
A nawet, jeśli ktoś jest wierzący, katolikiem, itd....to czy gdziekolwiek jest tu wiara wyśmiewana ? Moim zdaniem klip jest spoko To jest POZYTYWNE. A z tego co widzę, rzeczy pozytywne i katolicyzm nie zawsze idzie w parze
Zgłoś
grzesieksz7 2013-03-30, 17:42
hmmm nowy hit na pielgrzymki?
Zgłoś
kam332 2013-03-30, 17:43 1
lepsze niz oryginal, pozdrawiam,
jakos mnie to nie obraza, calkiem przyjemnie sie slucha i oglada, dajcie na luz panowie i panie

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
wernetto 2013-03-30, 17:52 4
Miczok13 napisał/a:

jestem ateistą więc szydera z kościoła powinna mnie śmieszyć, ale niestety, chujowe.

Muszę cię zaskoczyć, ale jesteś idiotą niestety. Ateista oraz wierzący mają w dupie całe religijne wojny.
Reszta to banda idiotów, czyli pseudo ateiści z jednej strony z drugiej strony fanatycy religijni.

Zgłoś
Sledziu_w 2013-03-30, 18:02
Myślałem, że ten ksiądz na końcu każe im klęknąć do miecza...
Zgłoś
qbann666 2013-03-30, 18:24 1
milkax napisał/a:

Denerwujące są już te przeróbki. Wszystkie chu*owe.

z gowna pachnacego kwiatka nie zrobisz:)
Zgłoś
RPS_Reprezentant 2013-03-30, 18:37
dno totalne...
Zgłoś
Paimon 2013-03-30, 18:45
chujowe jak oryginał, i cały ten temat;/ Od kiedy trafia tu gówno 'ala kwejk, chce mi się żygać... kurwa żygać na taki syf! kurwa!
Zgłoś
LelFix 2013-03-30, 19:58
chujowe na maxa
Zgłoś
2HardBlazin 2013-03-30, 20:11
Ale Ścierwo !!
Zgłoś
arkanoid 2013-03-30, 20:12
A ja się pytam czemu ten sam film wrzucony dzień po debiucie na YT ląduje w sucharach ( sadistic.pl/on-daje-manne-vt182404.htm?highlight=daje+manne ) a następna wstawka dostaje się na główną?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów