📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kool83 napisał/a:
jak można słuchac takiego gówna?! a kurwa te pedały jeszcze to śpiewają. wypierdalać na chuj
To że z chłopakiem wolicie fasolki, nie oznacza że kibice nie mogą pośpiewać znanego kawałka disco polo...
kool83 napisał/a:
jak można słuchac takiego gówna?! a kurwa te pedały jeszcze to śpiewają. wypierdalać na chuj
lepiej żeby zaśpiewali jakiś rap albo zatanczyli dubstep, co nie? bo przecież każdy nienawidzi discopolo, a Ci kibice zamiast świetnie sie bawić, to powinni siedzieć w domu, nie chodzić na żadne mecze i krytykować zabawy innych ludzi.
Wieś się bawi
Dziwi mnie jedna sprawa, którą obserwuję od jakiegoś czasu. Potężny hejt na ludzi z Warszawy i samą stolicę. Przecież gnój tam robi bydło, które przyjechało do stolicy i panów zgrywają. Odjebać się od miast i ludzi, którzy pochodzą z mojego kraju, polaczki.
ocena HzK (Huj z Kutasem)
Wszystko okej, ale co tam robi Ku Klux Klan i dlaczego śpiewają Disco Polo?
macleod napisał/a:
1. Nie wiem co cie tak śmieszy.
2. Jebać to sobie możesz swoją kozę za stodołą.
Nie mieszkam w stolicy, dlatego nie znam waszych zwyczajow, ale u nas - nie jebie sie koz =)
A smieszy mnie ten zalosny wierszyczek =D
cwks ? - cywilno-wojskowa kurwa sportowa !
znowu się zaczela bitwa kto jest większy warszawiak ten kto mieszka dwa lata czy ten co mieszka trzy....
jebać warszafke i chuj !
znowu się zaczela bitwa kto jest większy warszawiak ten kto mieszka dwa lata czy ten co mieszka trzy....
jebać warszafke i chuj !
Sataris napisał/a:
Nie mieszkam w stolicy, dlatego nie znam waszych zwyczajow, ale u nas - nie jebie sie koz =)
A smieszy mnie ten zalosny wierszyczek =D
"Wierszyczek"? - właśnie udowodniłeś, że w dupie byłeś i gówno widziałeś, a zasoby twojej wiedzy kończą się na dyskotece w pobliskiej remizie...
U nas też się nie jebie, bo ich po prostu nie ma,a jak ktoś wniósł taki zwyczaj to właśnie ci co "nie mieszkają w stolicy"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów