📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś mi powie co tu się odpierdala?
Jeżeli to jego stara, to strach pomyśleć, jakie ma gówniak atrakcje w domu...
Swoją drogą, niezłe kocie ruchy. Też tak bym chciała kręcić dupskiem...
Ciekawe czy wie kto jest ojcem
Baronessa napisał/a:
Jeżeli to jego stara, to strach pomyśleć, jakie ma gówniak atrakcje w domu...
Żeby tak kręcić tyłkiem trzeba mieć taki tylek.
Pewnie ma więcej kasy niż ona...
unpleasant napisał/a:
Klient płaci, klient wymaga. A że w metrze, a że ma 5 lat. No cóż ... nie takie już rzeczy się robiło dla kasy.
No uchyl rabka tajemnicy co Cie w tym fachu spotkało
Mała zycie masz tylko jedno mozna zginąć wszedzie trzeba się bawić nawet w metrze
Manolito666 napisał/a:
Jebie się ludziom w głowach przez te maseczki. Po piątej dawce masz już omamy. Metro to buduar, a gówniak to książe perski.
Won za Ural do swojego pana
Flodzia w tym przypadku nikt nie napisze Ci "piwo za material wlasny". Wyjdz w koncu z domu potworku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów