Nie znalazłem po tagach iiii
jebany windows sie zacial i nie moglem podciszyc
kę?? Kręcenie potencjometrem głośnika zależy od systemu operacyjnego... grubo
Może lepiej "zainstaluj" polskie znaki.
Do reszty się wam pojebało, to nie wkurwia tylko w chwili gdy się tego nie widzi i nie słyszy.
Gimbaza powinna mieć oddzielny Internet... Specjalnie usunąłem FB, żeby kretyństwa nie oglądać, ale widzę, że się powłóczył za mną... ;/
Popatrz, jak często na sadola dodawane są takie rzeczy, jakie masz na myśli.
Wszystko co internet krył, zostało już tu umieszczone, a nie co minutę ludzie nagrywają jak się łamią na deskorolce.
Jest deficyt w wymaganym przez Ciebie materiale... spróbuj znaleźć coś czarnego, żeby jeszcze tego tu nie było.
NIE ZNAJDZIESZ !!!
A żeby na stronie nie było nudno, to czymś trzeba to zastąpić ...
@UP
Popatrz, jak często na sadola dodawane są takie rzeczy, jakie masz na myśli.
Wszystko co internet krył, zostało już tu umieszczone, a nie co minutę ludzie nagrywają jak się łamią na deskorolce.
Jest deficyt w wymaganym przez Ciebie materiale... spróbuj znaleźć coś czarnego, żeby jeszcze tego tu nie było.
NIE ZNAJDZIESZ !!!
A żeby na stronie nie było nudno, to czymś trzeba to zastąpić ...
Lepiej byłoby dodawać DOBRE materiały co kilka dni, a nie SŁABE codziennie.
Tak ogólnie to sadol ostatnio schodzi na psy. :/ to już nie to co kiedyś że na główną trafiały jakieś złamania, faile, gleby itp. Teraz Ona sra tu dla mnie i 1000 tego przeróbek, gify z kwejka czy innych stron. Ludzie zapomnieli jakie sadistic ma przeznaczenia. Wg tego co nawet jest na stronie banerze - SADISTIC.PL CODZIENNA DAWKA CZARNEGO HUMORU. A nie jakiegos ona ssie dla mnie!
Zawsze, pod każdym tematem, każdego dnia i każdej nocy, znajdziesz jakiś sadystyczny komentarz
Np. "Jak się nie podoba, to spierdalaj"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów