📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yhy, teraz wszyscy mają takie zwierzątka, kątniki też się liczą? jeśli tak to też mam, pewnie nawet kilka.
Robsajson napisał/a:
jeden wyfruną przez okno
Nie pierdol że po polskich ulicach gonił taki włochaty pajonk
No i to się kurwa nazywa humanitarny pająk! Mysz męczyła się mniej niż przeciętna świnia z przeciętnej rzeźni.
Gratulacje i szacun dla pająka!
Gratulacje i szacun dla pająka!
Typowe dla murinusów. Nie zajebał żeby zjeść, zajebał od razu bo go wkurwiła snując się po jego terytorium Zajebiste są murinusy, podobnie mają haplopelmy - atakują od razu bez pierdolenia, byleby ich nie wkurwiać
0:08 - jak fajnie fiknęła do tyłu, od razu po dziabnięciu ją zaczęło wyginać...
Szkoda tylko, że murinusek nawet nie próbował atakować, nie potraktował myszy jako pożywienie. Zwyczajna postawa obronna. Bez przerwy widzę jak kretyni karmią ptaszniki myszami. Krowę im kurwa wrzućcie.
myślę że właściciele takich zwierzątek, nagrywają sobie takie filmiki i fapują później do takiego pająka
a ja myślę że do hodowli takiego pająka cza mieć jaja ze stali i dużą odpowiedzialność i samo dyscyplinę żeby nie ujebało w rękę czy coś
Taki murinus usambara kosztuje ok 15zł...także każdy może mieć...stety i niestety. Moje ptaszniki są w zamknięte w pudełkach a same pudełka stoją wysoko na szafce z racji tego że często mamy gości z malymi dzieciakami. Wszystkie prace wykonuje pensetą 40cm....niby te moje groźne nie są ale wole sie od początku przyzwyczajać żeby łap tam nie pchać. Aczkolwiek jak parahybana urośnie to i tak ją wezme na łape:D
trzeba mieć trochę oleju w głowie i nie pchać łap tam gdzie nie trzeba. miałem Poecilotherie, murinusy, Stromatopelmy, maculaty i przez 5 lat żaden mnie nie ukąsił
jebać wszystko co ma więcej niż 4 odnóża
Robsajson napisał/a:
Jad pająków jest na tyle słaby ,że dorosłego człowieka po jednym ukąszeniu napewno nie zabije.
Na Hardzie jest dużo tematów jak wyglądają rany po takich ukąszeniach.
Bardzo długo się goją,są strasznie bolesne z efektami martwicy tkanek.
Hodowałem kiedyś dwa ptaszniki i jeden mnie ujebał.
Rana goiła się 2,5 miesiąca i zajebiście piekło.Dobrze ,że był jeszcze młody i wielkości kapsla od Frugo.
Po ukąszeniu oprócz bólu,co jakiś czas drętwiała mi ręka,i twarz.Miałem zawroty głowy i problem z oddychaniem.Po 3 dniach wszystko wróciło do normy ,oprócz bólu ręki i długo gojącej się rany.
Nie pierdol tylko dawaj zdjęcia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów