📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cudze chwalicie swego nie znacie.
Polecam się przyjrzeć jak pakuje Rafał "Lipek" Lipiński.
Polecam się przyjrzeć jak pakuje Rafał "Lipek" Lipiński.
chuj z filmem. jak mozna zjebac tak piekna piosenke Beatlesow ?
Kurwa mać. Złota zasada internetu chuju. Nie przerabia sie piosenek The Beatles
Elanor Rigby
oooo boooooooooze jak ja widze tych wszystkich grubych wolno poruszających sie koszykarzy w ogromnych spodenkach i o gromnych koszulkach które maja zakrywac ich tusze, to przechodze obok obojetnie, ale jak te cwele wrzucaja pozniej w neta wszedzie ten swoj crap to juz sie wku1wiam. Wole grac! niz ogladac! dlatego nie jestem zj3banym fanem pilki kosza ani innego zje3banego sportu, tylko biore sie za to i to napi3rdalam. a wy grybe cwelowate pseudokoszykarskie gwiazdy , wypierdal@c bo to ani sadystyczne ani smieszne, tylko napalacie sie na małpy co skacza za piłką. Qwa wiadomo ze skacza wyzej i dalej od bialych ludzi bo to j3bane małpy, kiedy my biali ludzie wymyslalismy elektrycznosc, okiełznalismy morza, oceany i góry, tworzylismy muzyke, system dur-moll - to oni tylko skakali w afryce po drzewach i uderzali w bebny, i tanczyli. Wiec jakbyscie robili to przez dziesiatkitysiecylat tez byscie byli w tym dobrzy, lecz ja uwazam to za ułomstwo a nie za coś czym trzeba sie jarać
Ja już nie latam skręciłem nogę, właściwie teraz to kurwa nie mogę dojść do kibla ...
"Przepraszam" - jaki to rzadki widok na sadistic'u.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów