Właśnie to jest śmieszne - ludzie gadają o PO czy PiS. W tych wyborach nie głosujemy na partie polityczne tylko na kandydatów na prezydenta. Tak, wiem że to jedni z najbardziej znanych (jak nie głowy) ludzi z partii, ale też troszkę pomyśleć że nie chodzi tu o partię, bo prezydent powinien być bezpartyjny. A jak zawsze wyjdzie to każdy wie.
cree - wiem o co Ci chodzi, ale uważam że to krzykacze którzy w rzeczywistości nie są tacy, oni muszą się wyszumieć (np. ja wyżalić) i koniec. Ja tam nie czytam nawet postów gdzie widzę "K**wy", "Złodzieje" itp. bo tacy ludzie nie mają nic do powiedzenia od siebie tylko zasłyszane właśnie od swojego dziadka albo JKM w TV.
Media mediami, ludzie myślący nie dadzą się oszołomić telewizji czy gazetom. Aczkolwiek gazeta którą przeczytają i zgodzą się ze stwierdzeniami w jakimś artykule będzie inaczej przez odbiorcę postrzegana.
Nikt nikomu nie chce prać mózgu, bo jakby wszyscy myśleli tak samo to by było strasznie nudno.
A od tego jest dyskusja żeby wyrażać swoje zdanie, mamy do tego prawo i powinniśmy to robić w miarę potrzeby i chęci.