Od razu mówię, że zajebane z innego portalu, ale nie mogłem się oprzeć kolejnej pokusie wyśmiania tego dziwadła XD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na kilometr jebie polactwem od waszych komentarzy. No, ale to sadol, polactwa ostoja.
Kurwa nie... No kurwa zwyczajnie NIE!
Są pewne granice smaku w internecie!
W tym wypadku zostały przekroczone o 100 metrów (99 metrów za gościem ze słoikiem w dupie!)
Są pewne granice smaku w internecie!
W tym wypadku zostały przekroczone o 100 metrów (99 metrów za gościem ze słoikiem w dupie!)
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Hahahah rozjebało mnie to, do tego jeszcze ten bajc
Janusz jakiś taki wymuszony ten taniec, no i "uśmiech" też, biedny chłop, no ale czego się nie robi, żeby zdobyć poparcie, kiedyś zachęcał tanim alko, a teraz "tolerancjom". Natomiast Ania zadowolona jak nigdy widać miała udaną noc
Jakby ta z dużymi udami miała większe cycki to może by co z niej było
Anka chyba mase robi
kurcze ale czuje wewnętrzny konflikt
z 1. strony to jest straszne ale z 2. życie dla idei, dla własnych przekonań, nie zważając na to co ludzie mówią i bycie prekursorem zmian czy to nie jest właśnie to co jest najważniejsze w życiu? takie dosłowne exegi monomentu..
z 1. strony to jest straszne ale z 2. życie dla idei, dla własnych przekonań, nie zważając na to co ludzie mówią i bycie prekursorem zmian czy to nie jest właśnie to co jest najważniejsze w życiu? takie dosłowne exegi monomentu..
Kurwa morda jakby ja z ringu kilkanaście razy zdejmowali a bic jak chłop co w polu zapierdala od urodzenia
Stary! Jestem pewien, że pisałeś to w drugiej fazie upojenia alkoholowego, kiedy to każdy jest filozofem, daj znać, czy przeszedłeś do 3 fazy, czyli gołe klaty, no i mów czy wygrałeś. Po prostu nie wierzę, że ktoś na trzeźwo analizuje to zboczenie i szuka w tym pozytywów, to jest po prostu chory na umysł transwestyta, nie ma czego analizować!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów