Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech ktoś ściągnie to gówno z głównej strony. Autor to debil i ignorant. Jego wiedza o ONR jest zerowa. Ten portal spada na psy dopuszczając do głosu takie psy.
Nie przesadzaj..to nie czas na skakanie sobie do gardeł!Jesteś patriotą? to myśl..naszym wrogom zależy na tym żebyśmy się nienawidzili! chyba najwyższy czas zrobić coś nie tak jak chcą żydzi do kurwy nędzy!
t3tsu mam pytanie, bo widzę, że rocznik podobny. Nie masz wrażenia, że cała prawa strona jest tak zmanipulowana? Że dziś jest po nieodpowiedniej stronie barykady? Dziś jak widzę to bezmózgie, tępe prawactwo to mi niedobrze. Bez kitu. Prędzej stanę z antifą niż z pojebami z ONRu. Bo dziś ONR, mam wrażenie jest grupą niedorozwojów, wycierających sobie upośledzone modry patriotyzmem. Poza tym nie dopuszczę do tego, żeby moje teksty były niezgodne z zasadami języka polskiego. Bo język ojczysty należy szanować. Jeśli nie to znaczy, że czas wrócić do szkoły. Co ty na to?
p.s. Piszę szczerze, jak do ziomka. Bez hejtu
ONR przesadza ale lepiej przesadzać w tym kierunku mimo wszystko niż pomagać politykom,którzy chca nas dymać na sucho ;-)Rodzinę,tożsamość i poglądy trzeba budować na skale(jakiejkolwiek) bo każda skała jest lepsza niż grząskie i zakłamane gówno dzisiejszej(i nie tylko) polityki.pzdr
Prędzej stanę z oenerem niż z antifą
Ja nie stanę po żadnej stronie bo tak jak kiedyś napisałem każdy radykalizm jest chujowy
Ja nie stanę po żadnej stronie bo tak jak kiedyś napisałem każdy radykalizm jest chujowy
i tu się zgadzam w pizdu!
Niech ktoś ściągnie to gówno z głównej strony. Autor to debil i ignorant. Jego wiedza o ONR jest zerowa. Ten portal spada na psy dopuszczając do głosu takie psy.
Pisząc to tylko pokazałeś że masz IQ mniejsze od muchy a jak ci nie pasuje ten portal zawsze możesz wylewać swoje żale na pejsbooku
t3tsu mam pytanie, bo widzę, że rocznik podobny. Nie masz wrażenia, że cała prawa strona jest tak zmanipulowana? Że dziś jest po nieodpowiedniej stronie barykady? Dziś jak widzę to bezmózgie, tępe prawactwo to mi niedobrze. Bez kitu. Prędzej stanę z antifą niż z pojebami z ONRu. Bo dziś ONR, mam wrażenie jest grupą niedorozwojów, wycierających sobie upośledzone modry patriotyzmem. Poza tym nie dopuszczę do tego, żeby moje teksty były niezgodne z zasadami języka polskiego. Bo język ojczysty należy szanować. Jeśli nie to znaczy, że czas wrócić do szkoły. Co ty na to?
p.s. Piszę szczerze, jak do ziomka. Bez hejtu
przeprzszam cię stary za ewentualne błędy...korekcja jest wykluczona bo widzę potrójnie
O co kaman? komuniści tak samo zjebani jak faszyści
Przykro mi, że zostałeś wmanewrowany w liberalny prawdopośrodkizm. Nie ma żadnej symetrii między komunistami a faszystami, nie trzeba być komunistą ani nawet lewakiem żeby zauważyć, że partie komunistyczne od dekad funkcjonują w mainstreamie politycznym czy to we Włoszech i Francji, czy w Czechach i Portugalii (na Cyprze partia komunistyczna wygrywa regularnie wybory i rządzi kapitalistycznym krajem).
Faszyści nie są delegalizowani za to, że są radykalni, ani nawet nie za to, że się onanizują do Mussoliniego czy Degrella, tylko za ich niedemokratyczność, przemoc w walce politycznej oraz nawoływanie do nienawiści.
Przykro mi, że zostałeś wmanewrowany w liberalny prawdopośrodkizm. Nie ma żadnej symetrii między komunistami a faszystami, nie trzeba być komunistą ani nawet lewakiem żeby zauważyć, że partie komunistyczne od dekad funkcjonują w mainstreamie politycznym czy to we Włoszech i Francji, czy w Czechach i Portugalii (na Cyprze partia komunistyczna wygrywa regularnie wybory i rządzi kapitalistycznym krajem).
Faszyści nie są delegalizowani za to, że są radykalni, ani nawet nie za to, że się onanizują do Mussoliniego czy Degrella, tylko za ich niedemokratyczność, przemoc w walce politycznej oraz nawoływanie do nienawiści.
Nie żebym się czepiał słówek, ale te partie w nazwie komunistyczne są partiami socjalistycznymi. Komunistyczna, czyli dążąca do realizacji utopii komunistycznej, jest np. partia Korei.
Przyjdą tu islamskie hordy i wyleją żale na twój zdradziecki, pierdolący bzdury pysk. Jeszcze będziesz błagać nacjonalistów o pomoc.
Pisząc to tylko pokazałeś że masz IQ mniejsze od muchy a jak ci nie pasuje ten portal zawsze możesz wylewać swoje żale na pejsbooku
Przyjdą tu islamskie hordy i wyleją żale na twój zdradziecki, pierdolący bzdury pysk. Jeszcze będziesz błagać nacjonalistów o pomoc.
Tak ci mówi ksiądz gdy Ty mu opierdalasz faję
Wrzucam jeszcze linka do petycji o delegalizacji ONRu
secure.avaaz.org/pl/petition/Poslowie_na_Sejm_Rzeczypospolitej_Delegal...
Ja pierdole
A kto tu mówi o symetrii?? Mimo że różne, to nadal są to dwie skrajnie spierdolone ideologie o zapędach imperialistycznych. I błagam Cię daruj sobie swoje wywody na temat wyżej wymienionych, bo sram na to co tam masz w tym swoim zindoktrynowanym móżdżku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów